• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 18 °C

Bağlarbaşı Muhtarı Ahmet Aykutan Yeni Devlet Hastanesi kavşağına konulan sinyalizasyon sistemi için teşekkür etti. KAVŞAK TEŞEKKÜRÜ

29.04.2022 13:04
Bağlarbaşı Muhtarı Ahmet Aykutan Yeni Devlet Hastanesi kavşağına konulan sinyalizasyon  sistemi için teşekkür etti.  KAVŞAK TEŞEKKÜRÜ
Uzun süredir problem yaşanan Yeni Devlet Hastanesi kavşağına konulan sinyalizasyon sistemi önceki gün hizmet vermeye başladı.

Bağlarbaşı Muhtarı Ahmet Aykutan Yeni Devlet Hastanesi kavşağına konulan sinyalizasyon  sistemi için teşekkür etti.

KAVŞAK TEŞEKKÜRÜ

Uzun süredir problem yaşanan Yeni Devlet Hastanesi kavşağına konulan sinyalizasyon sistemi önceki gün hizmet vermeye başladı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan kavşak düzenlemesiyle trafik akışı da sağlıklı işlemeye başladı.

Bağlarbaşı mahallesi girişindeki Gümüşhane’nin en yoğun kavşağında  trafik sinyalizasyon sisteminin kurulması üzerine gazetemize bir açıklama yapan Bağlarbaşı Muhtarı Ahmet Aykutan ilgililere teşekkür ederek şunları söyledi:

“Halk arasında “Sarı Köprü” kavşağı olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi’nin girişindeki bu bölge özellikle Yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete girmesi sonrasında çok büyük bir trafik yoğunluğu yaşıyordu. Mahalle muhtarı olarak konuyu Sayın Valimize aktardım. Sayın Valimiz konuya büyük ilgi gösterdi. Aynı şekilde Belediye Başkanımız ve Gümüşhane Basınını da çok yakından ilgilendiler. Neticede bir ölüm olayı yaşanmadan trafik sinyalizasyon lambaları yerleştirilerek kavşak düzenlemesi tamamlandı.

Bu çok önemli hizmet için Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek’e,  Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e, Değerli Basınımıza, Karayolları 10. Bölge Müdürü Sayın Mehmet Aşık’a, Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Sayın Celal Taşçi ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Sayın Celal Sarısoy’a, Karayolları Gümüşhane Şube Şefi Sayın Burak Şana ve Karayolları’nın teknik ekibine teşekkür ediyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim