• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 21 °C

BAĞCILAR GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ MİLLETVEKİLİ AYDIN’I ZİYARET ETTİ

17.01.2014 16:39
BAĞCILAR GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ MİLLETVEKİLİ AYDIN’I  ZİYARET ETTİ
Bağcılar Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zafer UÇAN ve dernek yönetimi AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN’ı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Zafer UÇAN , Dernek Başkan Yardımcıları Osman YILMAZ, Cemalettin AYDIN , Yönetim Kurulu Üyeleri Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin KÖSE,  Bahçelievler İŞKUR müdürü Köksal TANIŞ ile birlikte Şubat 2014 Pazar günü saat 18:00’de Bağcılar Olimpik Spor Salonunda gerçekleşecek olan Gümüşhane’nin Kurtuluşunun 96. Yıl şöleni ve Birlik Beraberlik Gecesine Milletvekili AYDIN’ı AK Parti Genel Merkezindeki makamında ziyaret ederek davet etti.

Milletvekili AYDIN Gümüşhane’nin Gümüşhane’nin yanı sıra ülkemizin her yerinde ve yurtdışında tanıtımına katkı sunacak birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olacak etkinliklerde, Gümüşhane havasının solunduğu her yerde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, katılmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

Milletvekili AYDIN AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanı Sayın Süleyman SOYLU’ya da Bağcılar Gümüşhaneliler heyeti ile birlikte şenliğe davet etti. Öte yandan organizasyonun başarılı geçmesi için ne gerekiyorsa desteğini esirgemeyeceğini ifade etti.

Heyet  ile öğle yemeğinde de bir arada bulunan Milletvekili AYDIN’a Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini belirtti. Milletvekili AYDIN ise bizzat ziyaret ederek gerçekleştirdikleri nazik davetlerinden ötürü memnuniyetini belirterek başarılar diledi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim