• BIST 9645.02
  • Altın 2412.297
  • Dolar 32.5798
  • Euro 34.7928
  • Gümüşhane : 21 °C
  • Trabzon : 16 °C

AYGÜN'DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

09.01.2018 11:46
AYGÜN'DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Gümüşhane Köse İlçesi Belediye Başkanı Şerif Aygün 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınlamıştır.

 

"Demokrasinin temel unsurlarından biri basındır. Basın ve Gazeteciler kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak, vatandaşlarla kamu kurumları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olmak, toplumu eğitmek ve düşünce dünyasını zenginleştirmek gibi çok önemli bir rol üstleniyor.

Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakârlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir.

Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.

Basın sayesinde küreselleşen dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Yerel basınımız da kentimizdeki gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımız ile devlet arasında köprü olmakta, ilimizin kültürel ve sosyal gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır. Basın, bu yönüyle, toplumun bilgilendirilmesinin yanı sıra kentlerin gelişiminde önemli bir katkı sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Önder Atatürk’ün ‘Basın bir milletin müşterek sesidir’ ilkesinden hareketle, basın ahlak esasları çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor,  sağlık ve başarılar diliyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim