• BIST 9693.46
  • Altın 2509.343
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7709
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 14 °C

AYDIN; ''ÜÇTAŞ KÖPRÜSÜ HAYIRLI OLSUN''

27.11.2013 13:13
AYDIN; ''ÜÇTAŞ KÖPRÜSÜ HAYIRLI OLSUN''
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin AYDIN Gümüşhane’nin en büyük köyü olan Üçtaş’a köprü yapıldığını belirterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz ay da çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Milletvekili AYDIN “Gümüşhane’nin en büyük köyü olan Üçtaş’ın yıllardır bekleyen Ulaşım sorunu çözüme kavuştu. Doğankent HES’in su depolamasının üzerinden geçen dar bir köprü ile yıllarca  köylerine ulaşan hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli bir ulaşıma kavuşması için Milletvekili olduğumdan beri yürüttüğümüz girişimlerimiz neticesinde olmazı olur yaptırdık. Yeni köprü yapımında sona gelindi. Üçtaş’ı yeni köprü ile Kürtün-Tireboluna ve devamında Gümüşhane’ye, Türkiye’ye bağlıyoruz.

Bir çok İl Koordinasyon toplantılarında da sert tartışmalara neden olan ve ısrarımız sonucunda yatırıma koydurduğumuz yaklaşık 2 Milyon TL tutarındaki köprü bölgemize hayırlı olsun. Projelendirme kısmında büyük özveriler ile çalışan DSİ kadrolarına ve Su ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU’na teşekkür ederiz.

Sadece bu yatırımla da kalınmadı Yatılı Bölge Okulumuz Üçtaşımızın okulunun ek binası, Hayırseverler desteği ile yapılacak Sosyal Tesis ile güzel bir kompleks haline gelecektir. Beton yollar ve altyapı yatırımları ile her köyümüzde olduğu gibi Gümüşhanemizin en büyük köyü olan Üçtaş köyümüz de her geçen gün daha modern imkanlar ile buluşturulmaktadır. Hemşehrilerimize hayırlı olsun”dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim