• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 21 °C
  • Trabzon : 24 °C

AYDIN DOĞAN’I ZİYARET EDİP YATIRIM TALEP ETTİLER

04.06.2024 12:26
AYDIN DOĞAN’I ZİYARET EDİP YATIRIM TALEP ETTİLER
Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ilçeye yapılacak özel sektör yatırımları hakkında kapsamlı ve önemli bir toplantı gerçekleştirdiklerini duyurdu.

AYDIN DOĞAN’I ZİYARET EDİP YATIRIM TALEP ETTİLER

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ilçeye yapılacak özel sektör yatırımları hakkında kapsamlı ve önemli bir toplantı gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Toplantıya, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, Kelkit Kaymakamı Kadir Algin ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Çetin Kaya da katıldı.

Toplantıda ilçenin ekonomik kalkınmasına yönelik projeler masaya yatırıldı. Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, yapılan bu görüşmelerin ilçenin geleceği için büyük önem taşıdığını belirtti. Özel sektörün katkılarıyla hayata geçirilecek projeler, istihdam yaratma ve bölge ekonomisini canlandırma açısından büyük umut vadediyor.

Başkan Yılmaz, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "İlçemizin medarıiftiharı, Emicemiz Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aydın Doğan ile Kaymakamımız Sayın Kadir Algın ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Çetin Kaya’nın katılımıyla ilçemize yapılacak olan özel sektör yatırımları konusunda kapsamlı ve önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Alınan kararların ilçemize ve siz değerli vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Hemşehrimiz Sayın Aydın Doğan’a misafirperverliği ve şimdiye kadar ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür etmek istiyorum," ifadelerini kullandı.

Toplantıda görüşülen başlıca konular arasında, yeni sanayi tesislerinin kurulması, tarımsal üretimin desteklenmesi ve turizm potansiyelinin değerlendirilmesi yer aldı. Aydın Doğan, Kelkit'in ekonomik potansiyelinin yüksek olduğunu ve bu potansiyelin değerlendirilmesi için gereken her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kaymakam Kadir Algın, yapılacak yatırımların ilçenin altyapısını güçlendireceğini ve sosyal yaşamı olumlu yönde etkileyeceğini vurguladı. Çetin Kaya ise, Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak kırsal alanlardaki projelere de destek vereceklerini belirtti.

Toplantının ardından, alınan kararların hızla uygulamaya konulması için ilgili kurumlarla koordinasyon sağlanacağı ve yatırımların en kısa sürede hayata geçirileceği açıklandı. Bu yatırımların ilçede yeni iş olanakları yaratması ve genç nüfusun istihdamına katkı sağlaması bekleniyor.

Kelkit halkı, yapılan bu önemli toplantının sonuçlarını ve alınan kararların hayata geçirilmesini heyecanla bekliyor. Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, bu süreçte vatandaşlardan gelecek önerilere açık olduklarını ve herkesin katkısıyla ilçenin daha da gelişeceğine inandığını belirtti. Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim