• BIST 9645.02
  • Altın 2418.361
  • Dolar 32.546
  • Euro 34.665
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 15 °C

ATEŞ: PARTİMİZLE İLGİSİ YOK

05.03.2019 11:50
ATEŞ: PARTİMİZLE İLGİSİ YOK
İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, bir grup ülkücünün AK Parti’nin programında AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’e açtığı ‘Dik Dur Eğilme, Bozkurtlar Seninle’ pankartı dolayısıyla açıklamalarda bulunarak, “Cumhur İttifakı diyen si

Yaşanan olayın kendi siyasi partileri ile bir ilgisi olmadığını kaydeden İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, “İYİ Parti olarak, her türlü olumsuzluk ve baskıya rağmen, siyasetimizi ahlaklı ve dürüstlükle yürütme kararlığındayız. Son günlerde kendilerine Cumhur İttifakı diyen siyasi partiler, kendi aralarındaki sürtüşmeyi, başkalarının üzerine yıkmaya çalışmaktadırlar. Ömrü hayatında Ülkücülüğün yanından geçmeyenler, dönemlerinde tüm Ülkücülere sürgünleri reva görenler, Ülkücülere hayvan diyenler, nedir bu gözlerimize sokacaksınız diyerek bozkurt işaretini yasaklamaya çalışanlar, iş menfaat ve seçim olunca Ülkücülüğü de, Bozkurt’u da kimseye bırakmıyorlar. Ülkücülüğü bir seçim malzemesi yapan bu güruhlara şunu hatırlatmakta fayda mülahaza ediyoruz. Ülkücülük bir dünya görüşüdür, onu anlayabilmek için onu yaşaman ve yaşatman gerekmektedir. Ülkücülükte fitneye yer yoktur” diye konuştu.

Biz İttifakı Gümüşhaneli Hemşerilerimizle Yaptık

Bozkurt işaretini kendini Türk milletinin bir ferdi sayan herkesin canı gönülden yapabileceğini söyleyen Ateş, “Ancak, Bozkurt Amblemi ve Logosu Milliyetçi Hareket Partisi ve bağlı Ülkü Ocaklarına aittir. Bunu bir başka partinin programında kullanmak siyasi etiğe uygun değildir ve yanlıştır. Şimdi gelelim işin özüne, Gümüşhane Belediye Başkanlığının düzenlemiş olduğu programda, bu işin başını çeken insanları getirip İYİ Partiye bağlayan seviyesiz, ahlaksız ve haysiyetsiz, insan kılığındaki şeytanlara. Size sesleniyoruz şeref yoksunu ahlaksızlar, bu seçimi alacağız, 1 Nisan sabahı Kuşakkaya’dan doğacak iyilik güneşi tüm Gümüşhane’yi ısıtacaktır. Sizlerin bu iftiraları, bu ahlaksızlıkları bu gerçeği asla değiştiremeyecektir.  Sanal ortamdan ve bulundukları her ortamda bizleri birileri ile ittifak yapmakla itham eden zavallılar, şunu kafanıza koyun, biz İYİ’ler olarak milletimizle ve Gümüşhane’mizde yaşayan tüm hemşerilerimizle ittifak yaptık. AK Partilisiyle, Milliyetçi Hareket Partilisiyle, Cumhuriyet Halk Partilisiyle, Saadet Partilisiyle, Demokrat Partilisiyle velhasıl tüm hemşerimizle ittifak yaptık. Hemşerilerimize buradan sesleniyoruz, güzel şehrimizi son zamanlarda gelişen olaylara sebep olan üç beş klavye kahramanına, iftiracıya ve fitne yuvasına asla bırakmayacağız. Bizler İYİ’ler olarak daha önce de açıkladığımız gibi bu sürecin dürüst, temiz ve ahlaklı bir şekilde tamamlanması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.  Bu vesile ile bir kez daha belirtmekte fayda görmekteyiz ki, bizler tüm partilere aynı mesafedeyiz, diğer partiler bizim hasmımız değil, sadece siyasi rakiplerimizdir” şeklinde konuştu.

                                                                                                                                             

 

 

               

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim