• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • Gümüşhane : 2 °C
  • Trabzon : 10 °C

ATATÜRK’ÜN İSMİNİ DEĞİŞTİRMEYE KİMSE YELTENEMEZ

12.01.2022 14:37
ATATÜRK’ÜN İSMİNİ DEĞİŞTİRMEYE  KİMSE YELTENEMEZ
10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gümüşhane’deki gazetecileri makamında misafir eden Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane gündemi ile ilgili çeşitli konuları gazetecilerle paylaştı.

ATATÜRK’ÜN İSMİNİ DEĞİŞTİRMEYE

KİMSE YELTENEMEZ

10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gümüşhane’deki  gazetecileri makamında misafir eden Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane gündemi ile ilgili çeşitli konuları gazetecilerle paylaştı.

Başkan Çimen’in gazetecilerle paylaştığı konulardan biri de son günlerde konuşulan “Atatürk Parkı’nın ismini değiştirecekler” söylemlerini yalanlaması oldu.

Başkan Çimen şunları söyledi, “Son günlerde şehrimizde Atatürk Parkı’nın isminin değiştirileceği yönünde dedikodular dolanıyor. Biz Atatürk Parkımızda yeni bir proje uygulayarak, parkımızı daha işlevsel bir hale getirdik. Parkımız halkımız tarafından daha rahat kullanılsın, daha güzel bir görüntü sağlansın diye biz bu projeyi oraya uyguladık ve çok şükür ki Atatürk Parkımız istediğimiz güzelliğe kavuştu. Parkımızın isminin değişmesi söz konusu değildir. Atatürk ismi kimsenin tekelinde olan bir isim değildir. Şehir dedikodusu olarak yayılan bu söylemlere halkımız itibar etmemeli. Atatürk ismini o parktan kaldırmak isteyenin alnını ilk ben karışlarım.  Sırf muhalefet olsun diye bizleri eleştirenlerin şehrimize çakılı bir tek çakılı çivisi yoktur. Biz manevi değerlerimize her zaman sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz.” dedi.

DAHA FERAH MEKÂNLARA DÖNÜŞTÜRDÜK

Başkan Çimen ayrıca, “Biz, 7 yıldır bu şehre hizmet ediyoruz. Yaptığımız her hizmet insan odaklıdır. İnsanımızın yüzü gülerse bizim de yüzümüz güler. Dağların avucundaki bir kent Gümüşhane. Ama biz bu dağları bahane etmiyoruz. Biz halkımızın daha rahat etmesi için gerek mevcut parklarımızı gerekse yeni oluşturacağımız alanları her yıl planlayarak ona göre hareket ediyoruz. Daha önce Fatih Parkı’nda yaptığımız çalışmalar Fatih Parkımızı güzelleştirmişti. Vatandaşımız daha güzel bir ortamda oturup sohbetini edebiliyordu. Şimdi ise Atatürk Parkımızda bu çalışmaya yaptık, daha ferah, daha düzgün bir park haline getirdik mekanımızı. Demin de dediğim gibi vatandaşlarımız siyasi ikbal uğruna bizleri karalamaya çalışan kişileri itibar etmesinler. Bizler Gümüşhanemiz için siyasi değil hizmet odaklı hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu. Haber:  Abuzer Yapar

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim