• BIST 9887.33
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 28 °C
  • Trabzon : 21 °C

ASLA VAZGEÇMEDİK

08.05.2019 14:01
ASLA VAZGEÇMEDİK
Geçtiğimiz hafta sonu 3.lige yükselen Kelkit Belediye Hürriyetspor Teknik Direktörü Ulaş Ulusan, sezon öncesi koyulan şampiyonluk hedefine çok inandıklarını ve asla vazgeçmediklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Ligini (BAL) ‘da grubunu şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz, Ordu’da Play-Of maçında karşılaştığı Yozgatspor’u penaltılarla 4-3 yenerek adını 3.lige mücadele edecek olan ekipler arasına yazdırdı. Temsilcimizin Teknik Direktörü Ulaş Ulusan, gazetemize yaptığı açıklamada, sezon boyunca yönetim, oyuncu grubu ve taraftarların şampiyonluğa çok inandığını kaydederek, inandığımız hedefin arkasından gittikleri ve asla vazgeçmediklerini söyledi.

Teknik Adam Ulusan, “Tanıdığımız bildiğimiz bir oyuncu grubu oluşturduk ve sezona başladık. Bizi tanıyan idman performansı yüksek oyuncu grubumuzla hedefimizi şampiyonluk olarak belirleyerek sezon öncesi çalışmalarımıza başladık. Bu konuda yönetim gerçekten bize çok güvendi ve istediğimiz her oyuncuyu aldı, alamadığımız birkaç oyuncu oldu ama bunun sebebe ise oyuncu kaynaklıydı” değerlendirmesine bulundu.

Final Maçında Tedbirli Olmamız Gerekiyordu

Final maçlarında hata lüksü olmadığının altını çizen Ulusan, “Final maçlarında tedbirli oynamak gerekiyordu. Bizde oyuna öyle başladık, rakibi iyi analiz yaptık. Hücum oyuncuları çok kaliteliydi bunun farkındaydık ve bizimde onlardan kondisyon olarak daha güçlü olduğumuzu biliyorduk. Oyunun belli zamanlarda oynadığımız futbol göze hoş gelmese de, taktiğimiz gereği bu şekilde oynadık. İlk on beş dakika kesinlikle kalemizde gol yememiz gerektiğini söyledik. Kondisyonumuza çok güveniyorduk, rakibin uzatmalarda oyunda düşeceğini biliyorduk, amacımız zaten maçı uzatmaya götürüp gol bulup maçı bitirmekti” diye konuştu.

Tecrübeli Teknik Direktör sözlerini şöyle tamamladı:

“Her şey istediğimiz gibi gidiyordu uzatmalara kaldık, bu dakikalarda çok net pozisyonda bulduk ancak değerlendiremedik. Maç penaltılara gitti, biz son 15 gündür bütün oyuncularımıza penaltı çalıştırdık. Penaltı atmak çok basit bir iş değildi. Bunu da güzel bir şekilde başardık ve Gümüşhane’yi gelecek sezon profesyonel liglerde temsil edecek bir takım daha çıkarmış olduk.”

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim