• BIST 9804.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 24 °C
  • Trabzon : 25 °C

ASFALT BOZULMALARI EN KISA SÜREDE ONARILACAK

07.06.2023 13:22
ASFALT BOZULMALARI  EN KISA SÜREDE ONARILACAK
Belediye Başkanı Ercan Çimen yaptığı açıklamada bol yağışlar sonucu yer yer bozulan asfaltların en kısa süre içinde onarılacağını söyledi.

ASFALT BOZULMALARI

EN KISA SÜREDE ONARILACAK

Belediye Başkanı Ercan Çimen yaptığı açıklamada bol yağışlar sonucu yer yer bozulan asfaltların en kısa süre  içinde onarılacağını söyledi.

Başkan Çimen yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Harşit’in ve yan derelerin ıslahı başta olmak üzere şehir içi alt yapıda yaptığımız çalışmalar meyvesini verdi. Daha önceki yıllarda en küçük bir yağış anında şehir içi yaşanmaz hale gelirken Allah’a şükür neredeyse iki aydır her gün yağan yağmurlara rağmen çok önemli bir sıkıntı çekmedik. “ dedi.

Yoğun yağışlar sonucu şehir içi ana karayolunda yer yer asfalt bozulmaları olduğunu belirten başkan Çimen, “Bildiğiniz gibi çevre yolu açıldıktan sonra Karayolları Bölge Müdürlüğü şehir içinden geçen eski karayolunu bize devredecekti. Ancak şu ana kadar bu devir işlemi yapılmadığı için şehir içi karayolunun bakım ve onarımı Karayolları’na ait.  Yağışlardan dolayı bozulan asfaltın bir an önce tamir edilmesini ve şehir içi asfaltın tümüyle yenilenmesini Karayollarıı Bölge Müdürlüğü ile görüşüyoruz. İnşallah kısa süre içinde asfalt tamirleri ve asfalt yenileme çalışması tamamlanmış olur. Diğer taraftan mahalle içi bozulan yol asfaltlarını da bizim ekiplerimiz en kısa süre içinde onaracaklardır.” dedi.

HABER: RÜVEYDA USTA

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim