• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 23 °C

ANNELER KONUK OLDU

02.05.2016 13:52
ANNELER KONUK OLDU
ANNELER KONUK OLDU

 

Kurulduğu günden itibaren özellikle annelere yönelik düzenlediği etkinliklerle öne çıkan Gümüşhane Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (GÜKED-DER) bu kez de Gümüşhaneli anneleri konuk etti.

Gümüşhane Belediyesi’nde düzenlenen etkinlik, Güneydoğu’daki operasyonlarda şehit ve gazi olan güvenlik güçleri için yapılan saygı duru ve İstiklal Marşı’nın okunmasından ardından konuşma yapan GÜKED-DER Başkanı Seviye Turhan, Anne Üniversitesi’nden sonra Gümüşhaneli anneleri bir araya getirmek istediklerini söyledi.

Amaçlarının anneleri bir araya getirmek olduğunu ifade eden Turhan, “Değerli annelerimizin anılarını hep birlikte dinlemek istedik. Onlarla güzel bir ortam içerisinde sohbet ettik. Gördük ki büyüklerimizden öğrenecek çok şeyler daha var. Önemli olan geçmişin, bugünle harmonisini sağlayabilmektir” dedi.

“Elimizden Geleni Yapacağız”

Annelerin anılarını paylaştıklarını, fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Turhan, şöyle konuştu:

“Onlar, etkinliğimize katılarak bizleri mutlu ettiler. Dernek olarak bizlerden bu etkinliğimizin devam etmesini istediler. Kendilerine söz verdik. İmkanlarımız doğrultusunda kendilerini yine ağırlamayı düşünüyoruz. Dernek üyelerimiz ve gönüllü üyelerimiz bu konuda ellerinden geleni yapmaya gayret edeceklerini söylediler. İstekleri doğrultusunda etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.”

Turhan, ilk sosyal organizasyonda kendilerine destek olan Belediye Başkanı Ercan Çimen ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim