• BIST 10241.66
  • Altın 2393.897
  • Dolar 32.2094
  • Euro 34.6269
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 18 °C

ANKETLER ÜZERİNDEN ALGI YARATILIYOR

18.10.2018 13:40
ANKETLER ÜZERİNDEN ALGI YARATILIYOR
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, geçtiğimiz günlerde yapılan kamuoyu araştırmasında MHP’nin oylarının düşük gösterilerek algı yaratılmaya çalışıldığını söyledi.

MHP İl Başkanı Nadim Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçimler öncesi kamuoyu araştırmaları ile algı yaratılmak istenildiğini kaydederek, “Ne hikmetse her seçim öncesi yaptıkları algı yönetimi ile baraj altı yüzde 3 yüzde 5 göstererek kafaları karıştırmak. Ama nafile. Çünkü Türk milleti seksenlerde, ihtilallerde daha sonra da 15 Temmuz’da gördüğünü asla unutmadı. Unutmayacaktır” dedi.

“MHP ve Ülkücülerin üzerinden ellerinizi çekin” uyarısında bulunan Aydın, “Çekin elleriniz MHP'nin yani Ülkücüler ve bizim yakamızdan. Ne oluyor sizlere ne alıp veremeyeceğiniz var? MHP ile karın ağrınız nedir? Neyin hesabını yapıyorsunuz. Kimlere hizmet ediyorsunuz? MHP sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor. Anlamış değiliz! Bir anlatın bakalım. Secimler yaklaştıkça MHP'nin dik duruşu karsısında eğilip bükülüp kıvranıp kâbus görmenizin sebebi nedir? Anlatın bizde anlayalım. MHP varken vatanın bölünmeyeceği mi sizleri rahatsız ediyor. MHP varken ezanın dinmeyeceği mi uykularınızı kaçırıyor” diye konuştu.

MHP Kutlu Davanın Adıdır

MHP’nin kutlu davanın adı olduğunu ifade eden Aydın, açıklamasına şöyle devam etti:

“MHP kutsal bir hareketin adıdır. Bu dava bu hareket dualıdır. Bu dava bu hareket şehitlerin davasıdır. İnanıyoruz, şüphemiz yoktur. Onun için onurlu, şerefli bir davayı yok saymaya kimsenin gücü yetmedi yetmeyecektir. Bu davayı bu hareketi “Ben sizi sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye değil hak yolu hakikat yolu kısacası Allah yoluna çağırıyorum” diyen cennet mekan Başbuğ Alpaslan Türkeş’i anlamayanlar anlayamaz. MHP’yi “benim derdim vatan. Önce ülkem ve Milletim sonra partim” diyen Türkmen Beyi Dr. Devlet Bahçeli’yi anlamayanlar bilemez. Onun için sizler yok etmeye çalışsanız da başaramayacaksınız. Malumunuz Türkiye’nin her bölgesinde ve ilinde olduğu gibi ilimizde de ne olduğunu bilmediğimiz, kim veya kimler tarafından yaptırıldığı neye hizmet ettiği bilmediğimiz bir anket yayınlandı. Kimlerin yaptırdığı, amacı ne olduğunu bilenlerin anketle aldıkları oy yüzdelikleri partimize ve şahsımı çokta ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren kısmı ne hikmetse her seçim öncesi yaptıkları algı yönetimi ile baraj altı yüzde 3 yüzde beş göstererek kafaları karıştırmak. Ama nafile. Çünkü Türk milleti seksenlerde, ihtilallerde daha sonrada 15 Temmuz’da gördüğünü asla unutmadı. Unutmayacaktır.”

Mızrak Çuvala Sığmıyor

Aydın, anketlerde MHP’nin isminin zikredildiğini ve milletin kafasının karıştırılmaması gerektiğini vurguladığı açıklamasında şunları söyledi:

“Lider Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığını ve ülkücülerin bu vatana canlarından daha çok sevdiğini çok iyi biliyorlar. Birilerinin yüzde üç yüzde beş dedikleri seçimde bu anketçilere gereken cevabı vermiştir. İlimizde yaptırılan bir ankette yapılış gayesiyle hiçbir alakası olmamasına rağmen MHP’nin ismi zikredilmiş. Kim neyi ispatlamaya çalışıyor amacı nedir? Bunu açıklasın herkes bilsin. Eğer bizim anlatmamız isteniyorsa anlatalım. Şu iyi bilinsin ki artık mızrak çuvala sığmıyor. Mızrağı gizlemeyin. Genel seçimlerden bu yana kaç ay geçti. MHP vatana ihanet mi etti, yolsuzluk mu yaptı, ihaleye fesat mı karıştırdı ki Gümüşhane’de MHP’yi alçak düşürecek bir şey mi yaptık ta oylarımız eridi. Edep Yahu. Lütfen bu anketi yaptıranlar kendi oyunlarına MHP’yi etmesinler. Vebalinden kurtulamazlar. Bu ne olduğunu bilmediğimiz anket şirketi Gümüşhaneli kardeşlerimizin kafasını karıştırmaktan vazgeçsin.  Şunu iyi bilsin ki bu şirket MHP Gümüşhane’de bitti tükendi denilen bir seçimde Türkiye genelinde derece yapmıştır. Bundan sonra da hemşerilerimizin sağduyusuna güvenerek tüm ilçe, belde ve il belediyelerini almak için çalışıyoruz. Allah’ın izni ile Gümüşhane’nin saygıdeğer seçmeninin teveccühü ile başaracağımızdan şüphemiz yoktur İnşallah.  MHP’yi küçülterek rant elde etmek isteyenlere duyurulur. Liderimiz kapılar açık, gittiği yerde rahatsız olanlar gelebilirler dedikten sonra genel seçimlerde başka partiye oy veren fakat yerelde MHP’ye oy vereceklerin sayısı çoğalacaktır.”

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim