• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 15 °C

ALİ ATEŞ ADAY ADAYI

03.05.2018 15:03
ALİ ATEŞ ADAY ADAYI
İYİ Parti Gümüşhane kurucu İl Başkanı Ali Ateş, 27.Dönem Gümüşhane Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Gümüşhane il binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Ali Ateş, burada yaptığı konuşmada, “Bizler bu yola çıkarken tüm baskılara, tehditlere ve engellemelere rağmen, küresel efendilerin ve onların yerli uzantılarının kirli oyunlarını bozarak, kaybolan hak, hukuk ve adaleti yeniden tesis etmek, partili ve partisiz haklının hakkını savunmak için yola çıktık” dedi.

Gümüşhane’nin öz evladı olduğunu ve Gümüşhane’de ikamet ettiğini dile getiren Ateş, “İyi ve kötü günlerimizde sizinle beraber oldum. Beraber ağladık, beraber güldük. İYİ’ler hareketine ve şehrimize katkı sağlamak, hizmet etmek için, İnanıyorum ki, İYİ Parti’nin iktidarında, Cumhuriyetin bozulan değerleri daha da güçlenecektir.  Sorunları, ben bilirim, ben yaparım anlayışı ile değil, ortak akılla çözmenin sözünü veriyor ve Milletvekilli Aday Adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.

Kendilerini Kuva-i Milliye hareketi olarak tanımlayan Ateş, “Bizler bugünlere kolay gelmedik. Bütün süreci hep beraber ilmek ilmek işleyerek geldik. Kaygımız, korkumuz yoktu. Çünkü biz Kuva-i Milliye hareketiyiz. 80 milyonu kucaklayan bir hareketiz.  Tüm haksızlıklara ve engellemelere rağmen, büyük Türk Milletinin geleceğinde var olması için, üstünlerin değil, hukukun üstünlüğünü, kaybolan adaleti ve üniter yapıda demokrasiyi hakim kılmak için karar kıldık” açıklamasında bulundu.

Ateş, “Geleceğimizin teminatı olan, üniversite mezunu gençlerimiz ve çocuklarımızın yarınlara umutla bakabilmeleri, halkımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi, geçim sıkıntısı olmayan, huzur ve mutluluk içinde yaşayacak imkânlara sahip olmak için bu yola azimle çıktık. Çünkü metal yorgunu değiliz. Bizler bu amaçlar doğrultusunda İYİ Partili olduk, partimize gönül veren, ülke bütünlüğünden, demokrasiden yana, adaletten yana, sevgiden yana, toplumsal barıştan yana olan sizleri ve bütün hemşerilerimi bir kez daha kutluyorum. İnanıyor ve iddia ediyorum ki, 24 Haziran 2018 erken Genel Seçimleri partimizin ve halkımızın zaferi ile sonuçlanacak ve karanlıklar yırtılacak, güneş yeniden doğacaktır. Türk Milletinin aydınlık geleceği yakındır” diye konuştu.

 “Her şeyi yaparım sözünü veremem ama söz verdiğimiz her şeyi yapacağımızın sözünü veriyorum”  diyen Ateş, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Eğitimden, dış politikaya, toplumsal barıştan, ekonomiye, adaletten tarıma, ülkede bozulan bütün değerler yeniden tamir olunacak, ülkemiz dünyada yeniden saygın ve iltifata mazhar olacaktır. Kimsenin ötekileştirilmediği, karnı tok, başı dik, eşit bireylerin, hukukun üstünlüğü ilkesi ile yarınlara güven duyacağı bir iktidar İYİ Parti ile mümkün olacaktır.”

Ali Ateş Kimdir?
1961 Gümüşhane’de doğdum. İlk, orta ve yüksekokulu Gümüşhane’de okudum. Askerliğim haricinde Gümüşhane’den dışarıya çıkmadım. Ömrüm Gümüşhane’de sizlerle birlikte geçti. İş hayatıma 1992 yılında atıldım ve o yıl siyasete başladım. 25 yıla yakın Milliyetçi Hareket Partisinde görev yaptım. Son olarak il başkanı olarak görevden alındım. 22 Şubat 2016 tarihinden itibaren de Meral Akşener’le birlikte partimiz içerisinde mücadelemize devam ettik. Parti içinde demokratik sürecin bittiğini gördükten ve ihraç edildikten sonra Meral Akşener’le birlikte 24 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti’yi kurduk. Kurucu İl Başkanlığı görevini aldım. 24 Şubat 2018 tarihinde de delegelerin oylarıyla beraber İl Başkanı oldu. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerinde Gümüşhanemi en iyi şekilde temsil edebilmek ve yarım kalmış, eksik kalmış yatırımları getirebilmek için sizler adına Ankara’ya gitmek dileğimdir.
 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim