• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 20 °C

AKTAŞ'IN VEDA ZİYARETLERİ

27.01.2014 12:05
AKTAŞ'IN VEDA ZİYARETLERİ
2012-2014 yılları arasında 22 ay görev yaptığı Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş veda ziyaretlerine başladı.

Veda ziyaretleri kapsamında Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Belediyesi, Kelkit, Şiran, Köse, Torul, Kürtün İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, İlçe Kaymakamlıkları, İlçe Belediye Başkanlıkları, Ağır Ceza Dairesi Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı,  Gümüşkoza Gazetesi, Kuşakkaya Gazetesi, Gümüşkent Gazetesi, Demokrat Gümüşhane Gazetesi, Kent Konseyi Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Muhtarlar Derneği, Şehit ve Gaziler Derneği, İl Genel Meclisi, Final Dergisi ve FEM Dershanesi ve diğer STK, dernek, sendika il ve daire müdürlüklerine veda ziyaretlerinde bulundu.

Veda ziyaretlerinde helallik isteyen Hızır Aktaş; “22 aylık görev süremde yüreği güzel insanların yaşadığı bu güzide şehrin insanlarından kopmak beni ziyadesiyle müteessir etmektedir. Tam bir aile sıcaklığını bulduğum Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretlerinin memleketinden çok yakın komşu ile atanmam tek teselli kaynağımdır. Trabzon’da Gümüşhanelilerin yeni bir adresi olduğunu ifade etmek istiyorum. Büyük bir uyum ve birliktelik içinde çalıştığım il müdürlüleri, daire amirleri, eğitim camiası, esnaf ve velilerimize haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Varsa tüm başarı birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarım ve eğitim ailesinin, başarısızlıklar ise bana aittir. Gümüşhane ve Gümüşhanelilerin kalbimde apayrı bir yeri olduğunu ifade ediyor en kalbi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.     

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim