• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 15 °C

AKIN DEMİR DEĞERLENDİRDİ

22.05.2018 18:43
AKIN DEMİR DEĞERLENDİRDİ
Saadet Partisi Gümüşhane 1. sıra milletvekili adayı olan Akın Demir açıklamalarda bulundu.

Akın Demir, “16 yıldır Meclis’te kavgadan başka bir şey üretilmiyor. Siyaset üslubuna uygun davranılmıyor. Ülkenin geleceği için hiçbir şey tartışılmıyor. Kınama ve mitinglerle işleri çözeceklerini sanıyorlar.” diyen Saadet Partisi Gümüşhane 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Akın DEMİR, “Saadet Partisi Gümüşhane Milletvekili Adayı olarak halkımızın karşısındayız. Bu süreçte kardeşliğin plana çıkartıp, 16 yıldır süren kavganın bitmesi adına halkımızın oyuna talibiz.” dedi.

 

Akın DEMİR, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak,Gümüşhanelilerden destek istedi. Ülkenin ateş çemberine doğru sürüklendiğini ve sorunları çok iyi bildiklerini söyleyen DEMİR, sorunların çözümünün anahtarının Saadet Partisi olduğunu ifade etti. 24 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını bir kez daha hatırlatan DEMİR; “Seçim kararının alınmasının ardından adaylarımız belirlendi. Saadet Partisi Gümüşhane Milletvekili Adayı olarak halkımızın karşısındayız. Bu süreçte kardeşliğin plana çıkartıp, 16 yıldır süren kavganın bitmesi adına halkımızın oyuna talibiz. Saadet Partisi izlediği seçim politikasıyla vatandaşlarımızın desteğini görüyor. İnşallah bu destek sandığa da yansıyacaktır. Artık baraj diye bir sorun yok. İnşallah Saadet Partisi de Meclis’te temsil edilecektir. İnsanlar gerçek siyasetin nasıl yapıldığını görecek. Çünkü insanlar gerçek siyaseti özledi. 16 yıldır Meclis’te kavgadan başka bir şey üretilmiyor. Siyaset üslubuna uygun davranılmıyor. Ülkenin geleceği için hiçbir şey tartışılmıyor. Kınama ve mitinglerle işleri çözeceklerini sanıyorlar. İcra makamı bu şekilde sorunu çözeceğini zannediyor. Ülkemizde iç ve dış borçlar o kadar çok arttı ki sorunlar çözülemez durumda. Eğitimi de bitirdiler. Yapboz tahtasına çevirdiler. Kaç tane bakan değiştirdiler. Ahlaki manada ülkede büyük bir erozyon var.” dedi.

 

“Ötekileştirmeden halkımızın oylarına talibiz”

 

Yerel medya dışında kendilerine yer verilmediğini ifade ederek eşit şartlarda yarışın olmadığını kaydeden DEMİR; “Televizyonlarda bizlere verilen süre ile iktidara verilen süre aynı değil. Bizler neredeyse ulusal basında hiç yer alamıyoruz. Biri uçakla giderken biri yürüyerek gidiyor. Adaletli bir yarış yok. Ancak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Temel Beyin çıkışları kamuoyunda karşılık buldu. İnsanların beklediği söylemler bunlardı. Tabii kanallarda çıkmaya başlayınca bu sefer yine müdahale geldi. Yerel medyamız dışında bize yer veren yok. Ulusal medyada yokuz diyebilirim. İşimiz zor. Ancak bizler zora talibiz. Siyaseti makam ve mevki için yapmıyoruz. Ülkemizin ateşe gittiğini görüyoruz. Bu nedenle bize verilen görevi kabul ettik. Bizler Gümüşhane halkından destek bekliyoruz. Herkese kapımız açık. Biz, ötekileştirmeden halkımızın oylarına talibiz.” diye konuştu.

 

Henüz netleşmedi!

 

Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nunGümüşhaneyziyaret edip etmeyeceğinin netlik kazanmadığını söyleyen DEMİR, “Cumhurbaşkanı Adayımızın ilimize gelip gelmeyeceği şuan için henüz netleşmedi. Çünkü o kadar zaman dar ki. Önümüzdeki Pazar günü Ankara’da aday tanıtım programımız var. Ankara’da ona göre bir süreç işlenecek.” ifadelerini kullandı.

 

“Herkes doğdu yerde doysun”

 

DEMİR, neden Saadet Partisi’ne oy verilmesi gerektiğini de şöyle anlattı:

“Milli bir kalkınma için, ülkenin şahlanabilmesi için Saadet Partisi diyoruz. Bir ülkenin kalkınabilmesi için sanayi lazım. 45 yıldır Rahmetli Erbakan Hoca ağır sanayi hamlesi, üretim diyor. Üretim yapmadan ülke kalkınmaz. Şu anda dolar niye çıkıyor. Cari açığımızdan çıkıyor. Cari açık neden oluyor? Sen etini, fasulyeni, samanının yani her şeyini dışarıdan ithal edersen ne olur? Evlatlarımız niye dışarıda çalışıyor. Herkes doğdu yerde doysun. Çocuklarımız niye İstanbul’a gitsin. Bizim sanayiyi Türkiye’ye yaymamız lazım.

 

“Biz ne zaman iktidara geldiysek halkımızın yüzü güldü”

 

Temel Beyin değerlendirmesi gibi bu arkadaşlar atı arabanın arkasına bağladılar. Bir ülkenin kalkınması için sanayi ve üretim lazımken ne yaptılar? Yol, havaalanı, hızlı tren ve köprü yaptılar. Tamam, bunlar önemli yapılması gereken şeyler. Ama bizim önce sanayi hamlemizi başlatıp ondan sonra yapılması gerekir. Türkiye’nin her yerine üniversite kurmaya gerek var mıydı? Çocuklarımız şimdi harıl harıl KPSS’den yüksek puan almaya çalışıyorlar. Evlerde huzur kalmadı. Genel Merkezimiz geçenlerde bir araştırma yaptı. Üniversitelerdeki öğretmen mezun veren fakültelerini bugün kapatsak on yıl yetecek öğretmenimiz varmış. Hala harıl harıl mezun veriliyor. Fabrikalara gidelim sanayiye fabrikalara ara eleman bulunamıyor. İlkokuldan başlayarak çocukların becerisine göre yetiştirilmeliler. Bizim projelerimiz hazır daha öncede yaptık. Biz ne zaman iktidara geldiysek halkımızın yüzünü güldürmüşüzdür.” dedi.

 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim