• BIST 9703.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 20 °C

Akçaylar Turkcell İletişim 20 Yaşında

24.05.2016 16:58
Akçaylar Turkcell İletişim 20 Yaşında
Akçaylar Turkcell İletişim 20 Yaşında

Gümüşhane’nin köklü iletişim firmalarından Akçaylar Turkcell İletişim, 20. yılını müşterileriyle birlikte pasta keserek kutladı. Kutlama programında 20 yıl önceki ilk müşterilere hediye takdimi yapıldı.

"BİR İŞYERİNDE EN ÖNEMLİ ŞEY MÜŞTERİDİR"

İlk Turkcell müşterileri ve çalışanlarıyla birlikte pasta kesen Akçaylar İletişim Sahibi İsmail Akçay, “Turkcell’le birlikte çalışmaya başlayalı da tam 20 yıl oldu. Arkadaşlarımız da bizlere sürpriz olarak bir 20. yıl kutlama organizasyonu düzenlemişler. Bizde bu güzel günü siz değerli müşterilerimizle kutlamak istedik. Turkcell ailesi, çalışanlarımız, dostlarımız ve müşterilerimizle 20. Yaşımızı keyifle ve huzurla kutluyoruz. Bir işyerinde en önemli şey müşteridir. Bizim ve çalışanlarımızın temel prensibi de müşteri memnuniyetidir. Biz sizlerle varız ve sizlerle var olmaya devam edeceğiz. Onun için bu güzel günü siz değerli müşterilerimizle, dostlarımızla ve çalışanlarımızla paylaşmak şahsıma verilecek en güzel hediye. Akçaylar İletişim olarak Turkcell’le birlikte çalışmamızın 20. yılı anısına bir arşiv araştırması yaptık ve ilk Turkcell müşterilerimizi tespit ederek onlara ulaştık. Sayın Şemsettin Küçük, Sayın Mürsel Gergin ve Sayın Elbeyi Gergin işletmemizin ilk üç müşterisi. Bu güzel günün anısına siz değerli müşterilerimiz ve çalışanlarımız huzurunda kendilerine teşekkür ederek ilk müşterilerimiz olmaları şerefiyle kendilerine bu hediyeleri takdim etmek istiyorum” dedi.

Hediye takdiminden sonra müşteriler ve çalışanlarının hep birlikte pasta kestiği kutlamaya, Gümüşhane iş dünyasından geniş bir katılım olurken ayrıca tüm müşterilere 20.yıl şerefine promosyon ürünler hediye edildi. 

Kaynak: http://www.gumushane.gen.tr/v2/gumushane/akcaylar-turkcell-iletisim-20-yasinda-h15174.html#ixzz49a7BFGMr 
Follow us: @gumushane on Twitter | gumushane.gen.tr on Facebook

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim