• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Gümüşhane : 2 °C
  • Trabzon : 17 °C

AK PARTİ’YE 22 MÜRACAAT

24.03.2023 12:11
AK PARTİ’YE 22 MÜRACAAT
Gümüşhane’de 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimleri için AK Parti’ye 22 aday adayı müracaatını gerçekleştirdi.

AK PARTİ’YE 22 MÜRACAAT

Gümüşhane’de 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimleri için AK Parti’ye 22 aday adayı müracaatını gerçekleştirdi.

Bugün akşam itibariyle tamamlanan aday adayı müracaatlarının ardından bir açıklama yapan AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, 13 Mart'ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin sona erdiğini belirterek 16’sı Gümüşhane İl Başkanlığına olmak üzere Gümüşhane Milletvekilliği için AK Parti’ye toplam 22 kişinin müracaat ettiğini söyledi.

Milletvekili aday adayları için 25 Mart Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında Halk Eğitim Merkezi Salonunda teşkilat tarafından temayül yoklaması yapılacağını kaydeden Erdoğdu, “Temayülün ardından Genel Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinden oluşturulacak komisyonlar, milletvekili aday adaylığı başvurularını değerlendirmek üzere çalışmalara başlayacak. Daha sonra ise Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık yapacağı üst komisyonda nihai karar verilecek” diye konuştu.

Başkan Erdoğdu, her aday adayının uğrunda yaşamaya, çile çekmeye değer hedeflerinin varlığına inandıklarını dile getirerek, “Ancak her şey nasip ve kısmettir. Adaylarımız kesinleştikten sonra tüm aday adaylarımızı seçim sürecine dahil ederek, hep beraber birlik içinde çalışmalarına hız vereceğiz. Bu süreci hassas bir şekilde, kimseyi kırmadan, incitmeden, ötekileştirmeden yürüteceğiz. Ben tüm aday adaylarımıza başarılar diliyor, sürecin tüm aday adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim, birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın” dedi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim