• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 19 °C

AK PARTİ’NİN KALESİ GÜMÜŞHANE ÖNCELİKLİ SORGULANMALI…!

18.05.2023 13:21
AK PARTİ’NİN KALESİ GÜMÜŞHANE  ÖNCELİKLİ SORGULANMALI…!
Önceki gün CNN Türk-Kanal D ortak yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen canlı yayında, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. AK Parti’de Düşüş Yaşanan İller Sorgulanıyor.

AK PARTİ’NİN KALESİ GÜMÜŞHANE

ÖNCELİKLİ SORGULANMALI…!

Önceki gün CNN Türk-Kanal D ortak yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen canlı yayında, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüzde 49,5 çok önemli destek, sizin açınızdan önemli bir güven. Fakat 28 vekil kaybettiniz. Bunu nasıl yorumluyorsunuz? " sorusu üzerine verdiği cevapta şunları belirtti:

"Partimde maalesef bir düşüş, partimizin milletvekillerinde az da olsa bir eksiklik söz konusu. Bunun üzerinde, şu anda teşkilat başkanlığımız dün yaptığımız toplantıdan sonra bugün bir araya geldiler, çalışıyorlar. Nerede ne tür eksiklerimiz oldu, bu eksiklerimizi de gidermek suretiyle inşallah önümüzdeki döneme başta yerel seçimler olmak üzere hazırlığımızı yapmamız lazım. Yani iç muhasebemizi yapacağız, buna göre de gereken adımları atacağız" sözlerine yer verdi.

GÜMÜŞHANE’DE DE BÜYÜK DÜŞÜŞ YAŞANDI

Bundan önceki dönemde iki milletvekilini de AK Parti’nin aldığı Gümüşhane’de, 14 Mayıs Seçimlerinde AK Parti milletvekili oylarında büyük düşüş yaşandı ve AK Parti sadece bir milletvekili çıkarabildi.

AK Parti oylarında büyük düşüş yaşanan Gümüşhane’de Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a çok yüksek oranda oy çıkması ve yüzde 74.42’lik oy oranı ile Türkiye ikincisi olan Gümüşhane milletvekilliği seçiminde ise yüzde 47,78 oy oranı ile dikkatleri üzerine topladı.

Eğer bir an önce gerekenler yapılmazsa önümüzdeki süreçte yapılacak olan yerel seçimlerde AK parti açısından sıkıntı olacağı gözle görünür bir gerçektir.   

 

VATANDAŞLAR, AK PARTİ GENEL MERKEZİNCE GÜMÜŞHANE’NİN DE İNCELENMESİNİ İSTİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parti oylarında düşüş yaşanan illerle ilgili çalışma yapıldığı açıklaması sonrasında görüşlerini belirten Gümüşhaneliler, Gümüşhane’de yaşanan bu hezimet de araştırılmalı ama araştıracak kişiler AK Parti Gümüşhane teşkilatına değil de vatandaşlara, STK’lara ve yerel basına bunun sebeplerini sormalılar. Eğer bu durum AK Parti il teşkilatına sorulursa hiçbir şey değişmez. Çünkü kimse ayranım ekşi demez.” dediler.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim