• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 16 °C

AK PARTİ ZAFERİ KUTLADI

25.06.2018 19:06
AK PARTİ ZAFERİ KUTLADI
Gümüşhane'de AK Parti İl Başkanlığı'nın önünde toplanan vatandaşlar ellerinde bulunan Türk bayrakları ve parti bayraklarını sallayarak, "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

Partililer, seçim şarkılarına eşlik ederek sevinç gösterilerinde bulundu, bazı sürücüler ise korna çalarak kutlamalara katıldı.

AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ak Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş birer konuşma yaparak vatandaşlarla sevinçlerini paylaştı.

Zaferimiz Kutlu Olsun
“Zaferimiz kutlu olsun” diyen AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, “Bugün yapılan seçimler sonucunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin seçimle gelen il Başkan’ı olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca ilimize sayılamayacak kadar birçok yatırımın hayata geçmesine vesile olan kıymetli milletvekillerimiz de yeniden seçilmişlerdir. Gelecek dönemde de hizmetler artarak devam edecek, AK Parti hükümetlerimiz Gümüşhane’de altın çağını yaşatmaya devam edecektir. Bu seçimler neticesinde kazanan Aziz Türk Milletidir. Seçim çalışmalarımız boyunca hep birlikte ‘durmak yok, yola devam’ dedik. Hep birlikte çok büyük başarılara imza attık. Seçim çalışmalarımızda bize destek olan kuruluştan bugüne yönetim kademelerimizde bulunan çok kıymetli teşkilat mensuplarımıza, belediye başkanlarımıza ve gece gündüz durmadan devam eden tüm kardeşlerimize teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu.

Vakit Gümüşhane Vakti
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de partililerin sevincine ortak olarak " Zaferimiz kutlu olsun, zaferimiz hayırlı uğurlu olsun. Sizler ‘Vakit Gümüşhane Vakti, Vakit Türkiye Vakti’ dediniz. Yaklaşık 2 aydır gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tüm kurucularımızdan tüm dava arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Gümüşhane kazandı, birlik beraberliğimiz kazandı, Türkiye kazandı” diye konuştu.

Bugün Bir Tarih Yazdınız
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ise duygularını, “Bugün sizler bir tarih yazdınız. Türkiye bir tarih yazdı. Gönül coğrafyamızda yaşayan tüm mazlum ülkelere bugün bir bayram yaşatıyorsunuz. Her şeyden önce bu ülkenin geleceği için yıkım ekibine fırsat vermediğiniz için Allah sizlerden razı olsun. Bu bir seçim, demokratik bir yarış. Seçim sürecinde yaşanan tüm olumsuzlukları unutarak hep birlikte, kardeşçe Gümüşhane’mize ve ülkemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek ilimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” sözleri ile ifade etti.
 

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş da Arif Nihat Asya'nın "Dua" adlı şiirini okuyarak parti önünde toplanan vatandaşları selamladı. 

Konuşmaların ardından Atatürk Caddesi'nde gençlik kolları üyeleri meşale yakarak seçim sevinci yaşadı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim