AK PARTİ TEŞKİLATI’NDAN BELDELERE ZİYARET

AK PARTİ TEŞKİLATI’NDAN BELDELERE ZİYARET
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Gençlik Kolları Başkanı Merkez ilçe başkanı ve il, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekke Beldesi ile Arzularkabaköy Teşkilatını ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında, Tekke Beldesi ve Arzularkabaköy sakinleriyle bir araya gelerek yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında önemli açıklamalarda bulunan Milletvekili Av. Celalettin Köse, "Daha güzel hizmetlerle sizi buluşturmak bizim asli görevimiz. Biz de şikâyet etmek yok, taleplerinizi yerine getirmek var, dua almak var. Mevla'm bizi sizlere layık kılsın. Birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" dedi.
AK Parti heyeti Arzularkabaköy Beldesinde vatandaşları ziyareti ardından Belde Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’ı makamında ziyaret ederek belde hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından Başkan Tanış Belediyemizde bizleri ziyarete gelen; Gümüşhane Milletvekilimiz Celalettin Köse’ye, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve beraberindeki heyet’e, Nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.
Ziyaretin ardından, Tekke’li ve Arzularkabaköy sakinleri, Av. Celalettin Köse’ye, bölgeye sağladığı hizmetler için teşekkür ettiler. Köse’ye ve teşkilat mensuplarına gerçekleştirdikleri ziyaret ve gösterdikleri ilgi için teşekkürlerini sundular.
Tekke Beldesi ve Arzularkabaköy sakinlerinin sıcak karşılamalarına ve misafirperverliklerine teşekkür eden AK Parti yetkilileri, başta AK Parti Tekke Belde Başkanı Necip Alkan ve AK Parti Belde Başkanı Abdul Kerim Uçan olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine Tekke ve Arzularkabaköy halkına teşekkürlerini ilettiler. Bu tür buluşmaların, vatandaşlarla kurulan güçlü bağları pekiştirdiği vurgulandı.
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.




Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim