• BIST 10309.67
  • Altın 2453.016
  • Dolar 32.2206
  • Euro 34.7527
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 18 °C

AK PARTİ STK BULUŞMASI

01.01.2018 09:17
AK PARTİ STK BULUŞMASI
AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı, il merkezindeki sivil toplum örgütleriyle istişare toplantısı düzenledi.

      Geçtiğimiz günlerde Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumları adı altında yine STK’larla bir araya gelen AK Parti, bu kez Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın da katılımıyla “AK Parti – Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması” adı altında yeni bir toplantı daha düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da kısa bir süre katıldığı toplantı Ramada Gümüşhane otelinde gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, toplantıda sivil toplum örgütlerinin şehrin dinamikleri olduğunu belirterek, "Geleceği şekillendirirken siyasetçilerle birlikte değerlendirmelerde bulunmaları çok önemli." dedi.

Bak, Gümüşhane'de bir otelde düzenlenen sivil toplum örgütü toplantısına katılarak açıklamalarda bulundu.

Sivil toplum örgütlerinin önemli güç olduğuna değinen Bak, "Rize'de de toplantılar düzenleyerek bölgede yapılacak olan yatırımları istişare ettik. Gümüşhane'de de yapılacak yatırımlarda sizin fikirlerinizi önemsiyoruz." diye konuştu. 

Bak, Gümüşhanespor'u yakından takip ettiğini belirterek, kırmızı-beyazlı takımın ligde kendi grubunda iyi gittiğini, son maçta puan kaybetmesine rağmen liderliğini sürdürdüğü dile getirdi.

Bakanlık olarak ildeki yatırımların takipçisi olduğunu vurgulayan Bak, spor salonun ihalesinin yapıldığını, yurt binası inşasının devam ettiğini söyledi.

Bakan Bak, teşkilatlarla ve sivil toplum örgütleri ile istişare ederek yol aldıklarının altını çizerek, "Sivil toplum örgütleri şehrin dinamikleri. Geleceği şekillendirirken siyasetçilerle birlikte değerlendirmelerde bulunmaları çok önemli." şeklinde konuştu. 

Gümüşhane'nin küçük bir şehir olmasına rağmen etkisinin büyük olduğuna dikkati çeken Bak, yatırımların hızlı bir şekilde devam ettiğini vurguladı. Bak, şu ifadeleri kullandı:

"Zor bir coğrafya. İnsanı güzel, mert ve çalışkan. Daha öncede hemşehrilerimizle bir araya geliyorduk. Onlar hakikaten çalışkan insanlar. Gümüşhane'nin gelişmesi önemli. Yatırımlar var. Üzerimize düşen yatırımları hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Gençler, bizim için önemli. Gençler bizim geleceğimiz. İnşallah gençlerimize yatırımlara devam edeceğiz. Bunların eğitimlerinden girişimciliğine, istihdamına kadar birçok noktada çalışmalar yürütüyoruz. Gençlik merkezleri sosyal hayata ve toplumsal uyumu anlatıyoruz. AK Parti olarak hizmete devam ediyoruz. Biz de durmak yok yola devam."  

Bölgede teşkilatların gösterdiği performansın da değerli olduğunu ifade eden Bak, "En son referandumda birincilik, ikincilik ve üçüncülük yarışı vardı. Bayburt birinci oldu. Biz ise Rize olarak ikinci olduk. İnşallah 2019 seçimlerinde yeni rekorlar kırarsınız. Yarışa devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, toplantıda bugüne kadar Gümüşhane’de yapılmış olan yatırımlar ve bundan sonra yapılması planlanan yatırımlarla ilgili STK’larla müzakere etmek ve görüş alışverişinde bulunmak için düzenlendiğini söyledi.

Toplantıya katılan herkesin ortak sevdasının Gümüşhane olduğunu dile getiren Başkan Köse, “Gümüşhanemize daha güzel hizmetlerde bulunabilmek için Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımızla hep birlikte ilimize güzel işler yapmanın gayesi içerisindeyiz. Bunu yaparken STK’larla istişareye çok önem veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumları’ adı altında bir program tertip etmiş ve STK’larla bir araya gelmiştik. İnşallah bu toplantıdan güzel neticeler çıkacak” dedi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne ülkenin her alanında olduğu gibi Gümüşhane’de de de reform niteliğinde birçok yatırıma imza attığını kaydeden Köse, “Son dönemde de Gümüşhanemiz tünellerle, yol ağlarıyla örüldü. Son olarak vizyon proje olan havaalanı projesiyle inşallah ulaşım ağımızı genişletiyoruz. Turizm can damarımız. Turizme yönelik çok ciddi yatırımlar var” şeklinde konuştu.

Başkan Köse’nin konuşmasının ardından toplantıya katılan başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay olmak üzere tüm STK temsilcileri tek tek söz alarak şehirde yapılan çalışmalar hakkında görüş ve eleştirilerini aktardı, yeni fikirler ortaya attı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim