• BIST 9548.09
  • Altın 2496.893
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.5715
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 19 °C

AK PARTİ KELKİT VE KÖSE TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU

29.05.2019 13:57
AK PARTİ KELKİT VE KÖSE TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU
AK Parti Kelkit İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar programında Kelkit ve Köse ilçe teşkilatları bir araya geldi.

Kelkit Belediyesi Nurettin Özdemir Kültür Evinde düzenlenen iftara, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, AK Parti Köse İlçe Başkanı Sinan Pala, il genel meclis üyeleri ile Kelkit ve Köse AK parti ilçe teşkilatları katıldı.

İftar programının ardından partililerle sohbet eden AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Ramazan ayının hayırlar getirmesini dileyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

AK Parti teşkilatlarıyla sürekli bir araya geldiğini vurgulayan Köse, “Bugün ramazanın huzur ve bereketini Kelkit’te kıymetli yol arkadaşlarımızla birlikte paylaştık. Sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu mübarek Ramazan gününde bizleri bir araya getiren AK Parti Kelkit İlçe teşkilatına teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın” dedi.

AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içesinde ülkeye hizmet etmek, gelecek kuşaklara güzel eserler bırakmak için çalıştıklarını dile getiren Köse, “Partimiz kurulduğu günden bugüne ilimizde ve ülkemizde birçok başarıya imza attı, hayal dahi edilemeyecek büyük projeleri hayata geçirdi. Bizlerde bütün teşkilat mensuplarımızla gece gündüz demeden hizmet çıtasını yukarıya taşımak için çalışıyoruz. Bizlere verilen sorumluluğun farkındayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde heyecanımızı ve inancımızı kaybetmeden tüm teşkilatlarımızla omuz omuza vererek halkın hizmetinde olacağız. Hep birlikte Gümüşhane’nin ve ülkenin gelişime katkı sağlayacağız” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim