• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 21 °C

AK PARTİ BAYRAMLAŞTI

09.06.2019 11:26
AK PARTİ BAYRAMLAŞTI
AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi.

İl Başkanlığı düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, AK parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Gürses, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, partililerin Ramazan Bayramını kutladı. 

Bayramların birlik ve beraberliğin zirve yaptığı müstesna günlerden olduğunu dile getiren Köse, “Bir Ramazan bayramına daha sağlık ve afiyetle ulaştığımız için rabbimize şükrediyoruz. Tuttuğumuz oruçların yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. AK Parti Gümüşhane ailesi olarak birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz daim olsun. İnşallah hep birlikte aramızdaki kardeşlik hukukunu muhafaza ederek, ülkemizin aydınlık geleceği için, AK Parti teşkilatları olarak el birliğiyle gayret göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Konuşmasında 23 Haziran’da İstanbul yapılacak olan seçimlerinin önemine dikkati çeken Başkan Köse, Binali Yıldırım’ın Gümüşhane’ye çok büyük hizmetleri olduğuna vurgu yaparak, yapılacak olan seçimde partililerden destek vermelerini istedi. 

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ise, 23 Haziran’daki seçimin Türkiye için önemli bir seçim olacağına vurgu yaptı.

İstanbul’da yaşayan Gümüşhanelilerden Binali Yıldırım’a destek isteyen Pektaş, “İstanbul seçimi bizim için çok önemli. Gümüşhaneli olarak bize düşen görevler var. Binali Yıldırım’ın özellikle ulaştırma bakanı olduktan sonra Gümüşhane’mize Zigana tüneli, çevre yolu gibi imzasını taşıyan çok sayıda projeleri var. Bizim milletvekilliğimiz döneminde havalimanımızın ihalesini bizzat Binali Yıldırım’ın özel gayretleriyle ve talimatlarıyla yapıldı. Pirahmet- Kelkit arası duble yol, Pekün tünelinin ihale edilmesi Binali Beyin başbakanlığı döneminde yapıldı. Bizim Binali beye bir vefa borcumuz var” ifadeleri kullandı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise, bayramların birlik ve beraberliğe vesile olduğunu söyledi.

Partililerin bayramını kutlayan Başkan Çimen, “Yüce rabbim ramazan ayında tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin” dedi.

İstanbul’da 23 Haziran’da yapılacak seçimlerde Binali Yıldırım’a destek olacaklarını dile getiren Başkan Çimen, şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’nin diğer bayramı 23 Haziran’da olacak.  Gümüşhane’deki tüm belediye başkanlarıyla AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım’a destek vereceğiz. Şuan tek hedefimiz İstanbul seçimleri. Gönlümüzü, yüreğimizi koyacağız, çok farklı bir şekilde İstanbul seçimlerini kazanacağız”

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim