• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 22 °C

Ak Gençlik’ten ‘Komşuluk’ Seferberliği

24.03.2020 12:12
Ak Gençlik’ten ‘Komşuluk’ Seferberliği
Gümüşhane AK Parti Gençlik Kolları 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan tüm yaş grubundaki kişilere sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra ‘Komşuluk Seferberliği’ başlattı.

Gümüşhane AK Parti Gençlik Kolları 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan tüm yaş grubundaki kişilere sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra ‘Komşuluk Seferberliği’ başlattı. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de görülen Koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgınının yaşlıları daha fazla etkilemesi nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın sağlığı açısında sokağa çıkma yasağı getirmesinin ardından ülke genelinde 1,2 milyonu aşkın AK Parti Gençlik teşkilatları ‘Komşuluk seferberliği’ projesini hayata geçirdi.

AK Parti Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ülker, yaşanan son durumun kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini hem kendileri hem de yaşlılar açısından daha sıkı tedbirler almaya itmiştir. 

Gençlik Kolları Genel Merkezinin başlattığı ‘komşuluk seferberliği’ hareketi ile AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin ihtiyaç halinde dışarı çıktıklarında binalarındaki, sokaklarındaki ve mahallelerindeki büyüklerinin market alışverişi ve acil ihtiyaçlarının teminine yardımcı olacaklarını kaydeden Ülker, gençlerin büyüklerle temaslarında gereken hijyen kurallarına uyacaklarını belirterek, “Kendi aldığımız hijyenik önlemler ile birlikte yaşlılarımızdan gelecek talepleri yerine getirerek ihtiyaçlarına kulak vermeliyiz. Unutmayalım ki komşularımızın üzerimizde hakkı var. Bireysel olarak oluşturacağımız komşu seferberliği ile tüm gençlerimizi büyüklerimize destek olmaya davet ediyorum. Büyüklerimizden de güvenlik gerekçesiyle kamu kurum ve kuruluşlarının paylaştığı numaralar dışında bir yere başvurmamalarını istiyoruz. Bu çalışmanın vatandaşlık görevimizdir. Virüsle mücadeleyi birlikte Türkiye olarak başaracağız” dedi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim