• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 17 °C

AĞAÇ'TAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

02.04.2019 11:25
AĞAÇ'TAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ
Bir önceki yerel seçimlere göre partisinin oyunu yaklaşık yüzde 87 oranında artıran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Belediye Başkanı adayı Bedri Ağaç, “Çok çalıştık, çok emek verdik, ama olmadı” dedi.

Yaptığı değerlendirmede ülke genelinde mevcut belediyelerin dışında Ardahan, Artvin, Sinop, Bilecik, Bolu, Burdur, Kırşehir, Adana, Mersin, Antalya, Ankara ve İstanbul'u kazandıklarını kaydeden Ağaç, “Çok isterdik Gümüşhane'mizi de bu baharda çiçek açan illerimizin arasına ilave etmeyi. Çok çalıştık, çok emek verdik, ama olmadı. Çok üzüldük çünkü; partili partisiz her kesimden insanımız tarafından; en doğru ve en donanımlı aday olarak teveccüh ve kabul görmeme rağmen; Gümüşhane'de ön yargıları yıkamadık, manipülasyonu, algı yönetimini, ayak oyunlarını, küçük çıkar ve şahsi menfaat hesaplarını, kıskançlık ve fesatlıkları, paranın gücünü, kirli pazarlıkları ve partimiz hakkındaki yalan yanlış kara propagandayı kıramadık. Bu nedenle de Gümüşhane ‘Bir başka bahara" kaldı. Ama biliyoruz ki; özellikle İstanbul'dan esmeye başlayan rüzgar er veya geç mutlaka bizim topraklarımıza da ulaşacak, çünkü bu rüzgara kar dayanmaz” dedi.

Gümüşhane’nin güçlü bir değişikliğe olan ihtiyacı görerek kendilerini oyları ile destekleyen tüm seçmenlere teşekkür eden Ağaç, “Seçim sonuçlarının ülkemize ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Umarım tercihlerini farklı yönde kullanan seçmenler ve dolayısı ile bu şehir bu sonuçlardan pişmanlık duymaz. Bir yere gitmiyoruz, bekleyip göreceğiz. Bundan önce de olduğu gibi; bundan sonra da bu şehre ve bu şehrin insanlarına sahip çıkacağımı, bu şehrin sorunlarının ve özellikle yeniden seçilen yerel yönetimin ve uygulamalarının yakinen takipçisi olacağımı; kamuoyuna saygı ile duyuruyorum” diye konuştu.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim