• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 23 °C

AFAD ÖNEMLİ İŞLER YAPTI

26.07.2018 14:07
AFAD ÖNEMLİ İŞLER YAPTI
Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü(AFAD) tarafından ilde yapılan çalışmaları inceledi.

Beraberinde Afet ve Acil Durum Müdürü Mesut Bayrak ile birlikte il merkezindeki Afet kapsamına alınan yerlerde yapılan çalışmaları inceleyen Vali Memiş, son durum hakkında kurum müdüründen bilgi aldı.

Vali Memiş, Merkez Eskibağlar Mahallesi üst kısmındaki kayalık mevkide taş düşme riskine karşı yapılan enerji sönümleme çalışması, yine aynı yerde 1.TOKİ yerleşkesi yolu üst kısmında tamamlanan kaya ıslah çalışması ile Yeni Devlet Hastanesi bölgesinde devam eden kaya ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Memiş, AFAD’ın Gümüşhane’de önemli işler yaptığını belirterek “AFAD çalışma alanı itibariyle insan hayatına odaklı bir kurumumuz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya dönük çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalar hem can ve mal güveliğine gelebilecek tehlikeleri önlemeye dönük, hem de bir afet veya kaza sonrası zarar gören vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşma noktasında oluyor. Bu gün burada vatandaşlarımızın olası bir riskle karşılaşmaması için il merkezinde AFAD tarafından yapılan çalışmaları inceledik. Bu çalışmaların tutarı yaklaşık 5 milyon lira civarında. İşlerin bir kısmı bitti bir kısmı ise devam ediyor. 2005 yılından günümüze kadar AFAD tarafından ilimizde afet konutu yapım işi, kaya ıslahı çalışmaları da olmak üzere, 52 milyon lira civarında bir yatırım yapıldı, bu çok ciddi bir rakam. Devam eden çalışmalarda İnşallah en kısa süre de tamamlanacak” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim