• BIST 10319.96
  • Altın 2466.756
  • Dolar 32.2483
  • Euro 35.1194
  • Gümüşhane : 4 °C
  • Trabzon : 11 °C

ACİLEN ÇÖZÜM BULUNMALI

30.04.2024 12:32
ACİLEN ÇÖZÜM BULUNMALI
Gümüşhane Merkez Alibeyler Mevkiindeki trafik sorunu sürücüleri İsyan ettiriyor.

ACİLEN ÇÖZÜM BULUNMALI

Gümüşhane Merkez Alibeyler Mevkiindeki trafik sorunu sürücüleri İsyan ettiriyor.

Gümüşhane merkez Alibeyler mevkiinde bulunan karşılıklı otobüs durakları ve yaya geçidi, sürücülerin canını bezdirmeye devam ediyor. Otobüs duraklarının bulunduğu alanın aynı zamanda 4 yolun birleşim noktası olması, trafik sıkışıklığına ve yayaların yavaş hareketlerine bağlı olarak tam bir keşmekeşe sebep oluyor.

Yayaların yavaş ve rahat tavırları ile çift taraflı otobüs duraklarının olması, zaman zaman yaya geçişlerinin sürücüler tarafından tam olarak fark edilememesine neden oluyor. Bu durum da Fahri Trafik Müfettişleri'nin bölgede sürekli olarak araçlara trafik cezası kesmesine yol açıyor.

Yaşanan trafik cezaları nedeniyle isyan eden sürücüler, bölgedeki trafik düzenlemesinin sorunlu olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandılar: "Ana yol üzerinde dört yol ağzı, çift taraflı otobüs durağı ve yaya geçidinin bulunması çok normal değil. Bu bölgeden her geçişimizde ne kadar dikkatli olursak olalım, gerek yayaların rahat tavırları gerekse otobüslerin yolcu indir-bindir yapmaları sıkıntıya sebep oluyor. Acaba bir trafik cezası yiyecek miyiz psikolojisiyle yaşamaya başladık artık. Cezalar az değil, 3135 TL. 10 bin TL maaş alan bir emekliyi düşünün bu parayı nasıl ödesin. Zaten Fahri Trafik Müfettişleri de ceza kesmek için bahane arıyorlar. Bu soruna bir an önce çözüm bulunmalı. Mesela bu alana bir üst geçit yapılıp yaya geçişi üst geçişten sağlanabilir. Böylelikle araç trafiği de rahatlar, sürücüler ceza yemekten kurtulur."

Yaşanan bu sıkıntılara çözüm bulunması için yetkililerin harekete geçmesi bekleniyor. Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim