• BIST 9693.46
  • Altın 2509.343
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7709
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 14 °C

“ABLAMI ÇOK ÖZLÜYORUM”

15.09.2022 12:45
“ABLAMI ÇOK ÖZLÜYORUM”
Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Harmancık köyünde yaşayan Canfer Baydar (78) kendisi gibi görme engeli ablası Kadriye Baydar’ın iki ay önce kaybetmenin üzüntüsünü hala yaşadığını söyledi. “Ablamı çok özlüyorum” diyen Canfer Baydar, onun yokluğuna bir t

“ABLAMI ÇOK ÖZLÜYORUM”

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Harmancık köyünde yaşayan Canfer Baydar (78) kendisi gibi görme engeli ablası Kadriye Baydar’ın iki ay önce kaybetmenin üzüntüsünü hala yaşadığını söyledi. “Ablamı çok özlüyorum” diyen Canfer Baydar, onun yokluğuna bir türlü alışamadığını ifade etti.

Ablasıyla birlikte 25 yıl hayatın zorluklarına göğüs gerdiklerini kaydeden Baydar, “Onunla birlikte köyümüzün Gelinkaya Mahallesi’nde yaz kış hep birlikte yaşadık. Birbirimizin gözü, kulağı, ayağı eli olduk. Onun ölümünden sonra kendimi öksüz, yetim sanıyorum” dedi.

Ablasını bu yıl Temmuz ayının başında kaybettiğini, yeğenlerine ısrar ederek Harmancık köyündeki tek odalı evine gittiğini, evde ablasının hasretini giderdiğini anlatan Canfer Baydar, şunları söyledi:

“Yeğenler beni köyde bırakmadılar. Torul’un Köprübaşı Mahallesindeki evime getirdiler. Devlet bana engelli maaşı bağlamıştı. Yeğenlerim de destek oluyor. Maddi bakımdan hiçbir sıkıntım yok. Tek sıkıntım ablamın yokluğuna alışamamak. Köye gittiğimde onun sesini duyacağımı sandım ama duyamadım. Çok ama çok özlüyorum ablamı. Allah’ım mekanını cennet etsin.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim