• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 17 °C

ABDULLAH HEKİMOĞLU SÜT ÜRÜNLERİ TESİSİNE KELKİT TSO'DAN ZİYARET

28.01.2021 11:03
ABDULLAH HEKİMOĞLU SÜT ÜRÜNLERİ TESİSİNE KELKİT TSO'DAN ZİYARET
Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Mustafa Servet Daltaban ve Başkan Yardımcısı Umut Yaşar Doğan tarafından Kelkit’te faaliyet göstermeye başlayan Abdullah Hekimoğlu Süt Ürünleri Tesisi ziyaret edildi. Tesisin sektörde yaşadığı sorunlar, işletm

ABDULLAH HEKİMOĞLU SÜT ÜRÜNLERİ TESİSİNE KELKİT TSO'DAN ZİYARET

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Mustafa Servet Daltaban ve Başkan Yardımcısı Umut Yaşar Doğan tarafından Kelkit’te faaliyet göstermeye başlayan Abdullah Hekimoğlu Süt Ürünleri Tesisi ziyaret edildi. Tesisin sektörde yaşadığı sorunlar, işletmenin işleyişi ve mevcut durumlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kelkit, Şiran ve Köse Ekonomisine Katkıda Bulunan İşletmelerimizin Her Zaman Yanındayız

Yapılan ziyarette işletmenin genel durumu, kapasiteleri, üretilen ürünler, hammadde temini bakımından sektörde yaşanan problemler ve ilçedeki süt ürünleri üretiminin mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından üretimi artırmaya yönelik destekleme çalışmaları hakkında işletmelere bilgi verildiğini belirten Kelkit TSO Başkanı Mustafa Servet Daltaban, “Kelkit, Şiran ve Köse ekonomisine katkıda bulunan işletmecilerin her zaman yanındayız, süt tedariği gibi yaşanılan problemler için ilçemiz ve başkanlığımız, gerekli tüm çalışmaları yapacak ve kurumumuz sorunların çözümünde her zaman bu gibi işletmelerimize rehberlik etmeye hazır olacaktır” dedi.

 

İşletme sahipleri ise Kelkit TSO yetkilileri tarafından gerçekleştirilen ziyaretten memnun olduklarını belirtti.

Kelkit Ekonomisine ve Üretime Daha Fazla Katkı Sağlamak İstiyoruz

Başta Kelkit olmak üzere bölgemizin güvenilir ve sağlıklı süt ürünlerine ulaşmaları için her zaman Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen kurallara uyduklarını belirten işletmeci Abdullah Hekimoğlu, Kelkit’te süt ürünleri sektörünün daha fazla gelişmesi için yatırımda bulunduklarını söyledi.

Hekimoğlu, ileriye yönelik olarak tesislerini ve tesislerde kullanılan makinelerin kapasitesini artırarak Kelkit ve bölge ekonomisine ilerleyen dönemlerde daha fazla katkı sağlamak istediklerinin altını çizdi.

Haber Merkezi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim