• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 20 °C

12-18 Yaş Aile Eğitim Kursu Sertifika Töreni Düzenlendi

21.04.2015 17:39
12-18 Yaş Aile Eğitim Kursu Sertifika Töreni Düzenlendi
Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesinde düzenlenen "12–18 Yaş Aile Eğitimi Kursu " kapsamında eğitimini başarıyla tamamlayan 12 aileye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesinde düzenlenen sertifika törenine İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Eyüp Zengin, okul müdürü Nefil Ay, öğretmen ve veliler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya; "Dünya hep değişiyor, biz bile değişiyoruz farkında değiliz, 10 sene önceki elbiselerimiz, koltuklarımız, bardaklarımız artık demode oldu değiştiriyoruz ya da depoya kaldırıyoruz. İnsanların algıları da buna benzer. Biz çocuklarımıza yemek pişirmekle ütü yapmakla yetiştirdiğimizi zannediyoruz ki eğitimciler olarak aynı hataya biz de düşüyoruz. Dünya her gün yenilenirken herkesin yeni bir şeyler öğrenmeye ihtiyacı var; eğitim bir ekip ve organizasyon işidir. Çocuk sadece okulda yetişmiyor, hayat 24 saat devam ediyor. Ailelerimiz çocuklarımızın yatma saatlerine kadar müdahale etmeli.

En az öğrencilerimiz kadar veliler de teknoloji ve ilgi olarak donanımlı olmak zorunda eğer olamazsanız evlatlarınızla aranızdaki iletişim kopacak ve kontrol edemeyeceksiniz. Biz evlatlarımızın güçlü birey olmasını istiyoruz. İşte güçlü bireyler de bu okullardan ve sizin kendinizi donatmanızdan geçiyor. Bu öğrencilerimizi sanat, müzik, resim ve dini kurslara göndererek bir insan olmasını desteklemeliyiz." dedi

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Taş  ve Ali Fuat Kadirbeoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Nefil Ay konuşmalarının ardından yapılan eğitim sonucunda İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Halk Eğitim Müdürü Hasan Taş ve okul müdürü Nefil Ay tarafından sertifikalar verildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim