• BIST 9548.09
  • Altın 2500.291
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.5676
  • Gümüşhane : 21 °C
  • Trabzon : 19 °C

1. LİGDE BİR TAKIM DAHA

10.01.2018 08:32
1. LİGDE BİR TAKIM DAHA
1’inci Lige çıkmaya hak kazanan Gümüşhane Üniversitesi Bayan Futsal Takımı, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Türkiye Üniversiteler Salon Futbolu 1’inci Lige yükselme müsabakalarında rakiplerini yenerek, 1’inci Lige çıkmaya hak kazanan Gümüşhane Üniversitesi Bayan Futsal Takımı, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Bayan Futsal Takımı, aldıkları 2’inci Lig Grup Birinciliği kupası ile birlikte, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Can, takım çalıştırıcısı Öğretim Görevlisi Adem Altunbaş ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Muhammed Bir eşliğinde Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

Bayan Futsal Takımı’nın göstermiş olduğu büyük başarıdan çok memnun olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, önemli başarılara imza atan takım oyuncularını tek tek tebrik etti. Üniversite olarak öğrenci odaklı yönetim anlayışını benimsediklerini ve bu kapsamda öğrencilerin fiziksel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her türlü proje ve etkinliği imkânlar ölçüsünde desteklediklerinin altını çizen Rektör Zeybek, “Bu tür etkinliklerin katkısına inanıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde bu tür faaliyetlerimizi destekliyoruz. Birinci lige çıkan ilk takım olmanız dolayısıyla bir ilke imza attınız, bu nedenle de başarınızdan dolayı hem yöneticilerinizi hem hocalarınızı hem de sizleri kutluyorum. Sizler çok büyük bir fedakârlıkta bulunup, çok çalışarak bu başarıyı elde ettiniz. Bu tür başarılar üniversitemizin tanıtımı açısından önemli katkılar sunmaktadır. Her biriniz gökkuşağının renkleri gibisiniz. Her biriniz bir yöremizden gelip burada iyi bir takım ruhu oluşturarak hem okuyup, hem de bu başarıyı elde ederek bizlere büyük mutluluk yaşattınız. Her alanda çok çalışıp üretmeliyiz, insanlığın bizlere ihtiyacı var. Bir dönem Cihan Devleti olmamız dolayısıyla çevremizde bulunan ve bizlerle kültürel ve tarihi bağları olan topraklar, aynı zamanda bizlere tarihi bir sorumluluk yüklüyor. Bu nedenle de çok çalışıp üretmeye ihtiyacımız var. Çünkü bütün insanlığın bizlerin rehberliğimize ihtiyacı var. Bunu bir olarak, beraber olarak, güçlü olarak, birbirimizi severek, saygı duyarak gerçekleştirmeliyiz. Futsal Takımımıza ve katkıda bulunup, değer katan ve bizlere bu mutluluğu yaşatan bütün herkese teşekkür ediyorum. Gümüşhane Üniversitesi olarak bu tür etkinliklerin ve başarıların daima arkasında olacağız.” açıklamasında bulundu. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim