“Her Yıl Yanlarında Oluyoruz”
Yetimler Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Ömer Arslan, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl düzenli olarak yürüttüğümüz ‘Bir Yetimi de Sen Okut’ projemiz kapsamında, gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında on binlerce yetim çocuğumuza kırtasiye desteği sağlıyoruz. Bu kapsamda Gümüşhane’mizde de onlarca ihtiyaç sahibi yetim evladımıza kırtasiye malzemesi dağıttık” dedi.
“Kırtasiye Giderleri Aileler İçin Ciddi Bir Yük”
Arslan, mevcut ekonomik şartların özellikle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler üzerinde ciddi baskılar oluşturduğunu vurguladı:
“Çocukların eğitim ihtiyaçlarını karşılamak, özellikle kırtasiye masraflarını karşılamak birçok aile için büyük bir külfet haline gelmiş durumda. Biz de bu yükü hafifletmek ve yetim çocuklarımızın yüzünde bir tebessüm bırakmak adına bu çalışmaları sürdürüyoruz.”
Yardımlar Yurt İçi ve Yurt Dışında Sürüyor
Yetimler Vakfı’nın sadece Gümüşhane’de değil, Türkiye genelinde ve yurt dışında da aktif olarak yardım faaliyetlerinde bulunduğunu belirten Arslan, “Şu anda yurt içinde ve yurt dışında, özellikle Gazze başta olmak üzere birçok coğrafyada yardım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hedefimiz; yetimlerin yalnız olmadığını göstermek ve onların hayatlarına umut olmak” dedi.
Hayırseverlere Kapı Açık
Arslan, yardımda bulunmak isteyen vatandaşlara da çağrıda bulundu:
“Yetimlerin yüzünde tebessüme vesile olmak isteyen tüm hayırseverlerimize kapımız açık. Bizler Yetimler Vakfı olarak, hayırseverlerimizle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü olmaktan onur duyuyoruz. Destek vermek isteyenler bizimle her zaman iletişime geçebilir.”
Yazı Boyutu
Yorumlar 0
Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.