Tomara Şelalesi’nde Anlamlı Buluşma

Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, ilçenin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan Tomara Şelalesi Tabiat Parkı’nda bir dizi misafiri konuk etti.

Tomara Şelalesi’nde Anlamlı Buluşma
Haberler'de Abone Ol

Programa, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve Kelkit Belediye Meclis Üyesi Hacı Köksal, AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan ile İl Başkan Yardımcıları Recep Ağın ve Turan Demir, ayrıca Bayburt Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer katıldı.

Başkan Kara, misafirlerini Tomara Şelalesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Şirin ilçemiz Şiran’ın gözbebeği Tomara Şelalesi Tabiat Parkı’nda kıymetli başkanlarımızı misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Tomara Şelalesi Tabiat Parkı, hem bölge halkı hem de ziyaretçiler için doğal güzelliği ve turizm potansiyeliyle öne çıkmaya devam ediyor. Haber: Ebuzer YAPAR

Gümüşhane Olay

Gümüşhane Olay

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.