Yeşildere Nuri Dayı Derneği, Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Hakan Kadıoğlu için anlamlı bir veda programına ev sahipliği yaptı.
Hacıemin Mahallesi’ndeki dernek merkezinde düzenlenen programda, Kadıoğlu’nun görev süresi boyunca derneğe ve Gümüşhane’nin kültürel faaliyetlerine sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür edildi.
VEDA GECESİ KÜLTÜR VE SANAT BULUŞMASINA DÖNÜŞTÜ
Veda programı, Gümüşhane yöresinin müzik ve kültürünün yaşatıldığı keyifli bir geceye dönüştü. Gecede meyde Mustafa Öktem, kemanda Batuhan Türk Yılmaz, gitarda Ali Can Us ve Oğulcan Osman Çoban, kemençede Temel Bıçakcı, bağlamada Âşık Gürbüz Asil ve Emre Durmuş sahne aldı. Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Hakan Kadıoğlu da sazıyla programa eşlik etti. Gece geç saatlere kadar süren programda türküler, şarkılar, söyleşiler ve samimi sohbetler gerçekleştirildi. Katılımcılar müzik eşliğinde keyifli anlar yaşarken, Gümüşhane yöresine özgü lemis de ikram edildi.KADIOĞLU’NA ANLAMLI HEDİYELER
Programın sonunda Dernek Başkanı Eyyüp Çobanoğlu tarafından Hakan Kadıoğlu’na günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. Derneğin figürlerini taşıyan duvar saati, bardak ve kalemin yanı sıra Gümüşhane’ye ait köprü ve okul görsellerinin yer aldığı magnetler Kadıoğlu’na hediye edildi. Hediyelerin ardından katılımcılarla toplu hatıra fotoğrafı çekildi.“GÖNLÜMÜN BİR KÖŞESİNDE HER ZAMAN GÜMÜŞHANE OLACAK”
Programda konuşan Hakan Kadıoğlu, kendisi için düzenlenen veda gecesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek gösterilen ilgi ve vefayı unutmayacağını söyledi. Kadıoğlu, “Gönlümün bir köşesinde her zaman Gümüşhane olacak. Bundan sonra da davet edildiğim ve imkânımın elverdiği ölçüde Gümüşhane’deki etkinliklere ve faaliyetlere katılmaya devam edeceğim” dedi. Katılımcılarla vedalaşan Kadıoğlu, duygusal anların ardından dernek merkezinden ayrıldı. Yeşildere Nuri Dayı Derneği’nin düzenlediği program, bir veda gecesinin ötesinde Gümüşhane kültürünün, türkülerinin ve dostluklarının buluştuğu anlamlı bir vefa gecesi olarak hafızalarda yer aldı.