Belediye Başkanı Kesler, Köse Kaymakamı İbrahim Pelit ile birlikte öğrencilerle bir araya gelerek kitapları teslim etti. Başkan Kesler, göreve geldikleri günden bu yana gençlere destek vermeyi önemsediklerini belirterek şöyle konuştu:
“Öğrencilerimizin üniversite yolculuğunda yanlarında olmaya devam ediyoruz. Eğitim, geleceğimizin en önemli yatırım alanıdır. Başarılı öğrencilerimiz için ayrıca sürpriz hediyelerimiz olacak.”
Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Nuri Oktay, Okul Müdürü Muhammet Güner, Müdür Yardımcısı Sümeyra Uzun ve Cemal Tuna da katılırken, Başkan Kesler misafirperverlikleri nedeniyle okul yönetimine teşekkür etti.
Köse Belediyesi’nin eğitim odaklı desteklerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceği bildirildi. Haber: Ebuzer YAPAR