Gümüşhane’de Cumhuriyet Sevinci Yayla Yoluna Taşındı

Gümüşhane’de Cumhuriyet’in 103. yılı, Hasköy Yaylası’ndan Tembeda Yaylası’na düzenlenen “Sonbaharın Renklerinde Cumhuriyet Yürüyüşü” ile coşkuyla kutlandı.

Gümüşhane’de Cumhuriyet Sevinci Yayla Yoluna Taşındı
Haberler'de Abone Ol

Gümüşhane’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, bu kez yayla güzergâhında gerçekleştirilen yürüyüşle devam etti. Hasköy Yaylası’ndan Tembeda Yaylası’na uzanan parkurda düzenlenen “Sonbaharın Renklerinde Cumhuriyet Yürüyüşü”, farklı yaş gruplarından katılımcıları aynı etkinlikte buluşturdu.

Gümüşhane Valiliği tarafından paylaşılan bilgilere göre yürüyüşe Vali Cevdet Atay, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, il protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Bayramı için yaylalarda buluştular

Sonbaharın renklerinin eşlik ettiği yürüyüşte katılımcılar, Hasköy Yaylası’ndan Tembeda Yaylası’na uzanan güzergâhta birlikte ilerledi. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen organizasyon, kutlamaları kapalı alanların ve tören alanlarının dışına taşıyarak doğayla iç içe bir buluşmaya dönüştürdü.

Öğrencilerin ve vatandaşların da yer aldığı etkinlikte Cumhuriyet’in 103. yılı, ortak katılım ve birliktelik çerçevesinde kutlandı. Gümüşhane’nin yayla coğrafyasında gerçekleştirilen yürüyüş, kentteki Cumhuriyet Bayramı programının etkinliklerinden biri oldu

Gümüşhane Olay

Gümüşhane Olay

Fotoğraflar

3 görsel

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.

Sohbet Odaları