Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinden anlamlı gönüllülük projesi

Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri, özel gereksinimli çocuklara destek amacıyla Sema Doğan Doğal Yaşam Parkı'nda etkinlik düzenledi.

Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinden anlamlı gönüllülük projesi
Haberler'de Abone Ol

Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri, özel gereksinimli çocuklara moral vermek amacıyla gerçekleştirdikleri gönüllülük projesi kapsamında Sema Doğan Doğal Yaşam Parkı’nda keyifli bir etkinlik düzenledi.

Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Altan Fatih Topaloğlu koordinesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Özel Gümüş İlgi İletişim Okulu öğrencileriyle birlikte bowling oynayan ve çeşitli eğlenceli oyunlar gerçekleştiren üniversite öğrencileri, çocuklara ikramlıklar ve küçük hediyeler dağıtarak mutlu anlar yaşattı. Gün boyu süren etkinlikte öğrenciler, çocukların yüzlerindeki gülümseme ile emeğinin karşılığını aldıklarını ifade etti.

Etkinlikte yer alan öğrenciler Sevde Şahin, Esma İlayda Kardiş, Kübra Keskin ve Fatma Karpuz, “Her insan bir diğerinin kardeşidir. Engelli, hasta, yaşlı, çocuk ya da yabancı fark etmeksizin herkes mutlu olmayı hak ediyor. Biz de bu anlayışla hareket ettik ve çocukların mutluluğuna ortak olduk” sözleriyle projedeki duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Gümüşhane Olay

Gümüşhane Olay

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.