Balki’den Santa Harabeleri Vurgusu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yayımladığı Arsin Tanıtım Videosu’nda Santa Harabeleri görsellerine yer verilmesi üzerine başlayan tartışmalara Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Eşref Balki’den dikkat çeken bir çıkış geldi.

Balki’den Santa Harabeleri Vurgusu
Haberler'de Abone Ol

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in, “fitne, fesat üretenlere fırsat vermemek lazım” açıklamasının ardından Eşref Balki, Santa Harabeleri’nde çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ahmet Metin Genç ve Arsin Belediyesi’ni etiketleyen Balki, şu ifadelere yer verdi:

“Komşumuz Trabzon bizim için çok kıymetlidir; ancak Dumanlı Köyümüzdeki Santa Harabeleri, şehrimizin eşsiz mirasıdır. Doğu Karadeniz’in güzelliklerini tanıtırken haritaları da doğru hatırlamak önemlidir.”

Balki’nin paylaşımı, Gümüşhaneli vatandaşlardan büyük destek gördü. Yorumlarda, “Teşekkürler sevgili başkanım, öğrenecekler haritayı da koordinatları da” ve “Başkanım teşekkürler, hala nefes aldığımızı hatırlatın kamuoyuna” gibi ifadeler yer aldı.

Gümüşhane Olay

Gümüşhane Olay

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.