- BIST 1.531
- Altın 411,269
- Dolar 7,4248
- Euro 8,9666
- Gümüşhane : -2 °C
- Trabzon : 6 °C
- VALİLİK, GÜMÜŞHANE’DE UYGULANACAK YENİ DÖNEMİN KURALLARINI BELİRLEDİ
- BAŞKAN KARA, HERŞEY BİZİM ELİMİZDE
- Selektör makinesi ve ekipman satın alınacak
- Kimyevi gübre satın alınacak
- Okul binası güçlendirme ve onarım işleri yaptırılacak
- İL UMUMİ HIFZISSIHHA KURULU KARARLARI
- SALGINA KARŞI TOPLUMSAL DUYARLILIK SEFERBERLİĞİ
- YÜZÜCÜLERİMİZDEN BAŞARILI SONUÇLAR
- “SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN ‘YEŞİLAY HEP BENİMLE’ DİYORUZ”
- TOKİ YENİ KONUTLARI İLANA ÇIKTI
- Beton parke taşı ile yol, kaldırım ve park yaptırılacak
- Kamera tesisatı yaptırılacak
- Yazılım ve destek hizmeti alınacak
- GÖZLER KABİNE’DE
- KÖSE’DE VATANDAŞLAR MAĞDUR EDİLMİYOR
OYUNU GÖR, OYUNU BOZ!

SALİH EREN / Yazar
Herkez İŞİD'i konuşuyor ama asıl hedefin başta Türkiye olmak üzere Orta Doğu olduğunu kimse görmüyor.
İşid Alman, İsrail, İngiliz ve Amerikan İstihbarat kurumlarının ürettiği bir Terör Örgütüdür. Bu Örgütün şuan başında görülen kişi ise gercekten Bağdadi oldugunu zannetmiyorum çünki alakası yok bir kere görünüş olarak, karşılastırın anlıyacsksınız.
Türkiye yaklaşık 30 senedir başında bulunan PKK illetine bir son vermiştir. Pkk'nın artık türkiye'ye gücünün yetmiyeceğini anlayan bu karanlık odaklar farklı bir pilan üzerinden Türkiye yi vurmanın peşinde oda nasıl biliyormumısunuz?
Aslında çok basit İŞİD diye bir Terör Örgütü ortaya çıkacak
Bu Örgüt müslüman görünümlü olmalı tabiki Müslümanları yine korkunç topluluk diye tanıtmak için, El Kaide ve diğer üretilen (güya müslüman) terör örgütleri artık çok baymıştır ve eskimiştir. Bu Örgüt ses getirici şeyler yapmalı mesela Halifelik dönemini yeniden getirmeğe teşebbüs etmek, daha sonra Din de çok önemli yeri olan hela le değinmek, aslında Haram olmayan şeylere haram değip kişiyi zan altında bırakarak haram damgası vurup aynı zamanda kafir ilan etmek, bu Şekilde Kafir ilan edilen kişinin kanı Müslüman kitlesine Helal olmuş oluyor, aynı zamanda evli ise kafirin zevceside Öldüren Müslümana helal olmuş oluyor, kadın Ticareti yapan İŞiD bu şekilde de isim yapmış oluyor.
Dahada fazla ses getirici şeyler olmalı örneğin insanlar farklı öldürülmeli ve dünyaya servis edilmeli bu şekilde müslümanları birkez daha küçük duruma düşürmeli ve insanların müslümanlara karşı olan bakışlarını çekingen hale getirmeli... Oda yetmedi daha farklı şeyler yapılmalı örneğin amerikalı, israilli, ingiliz, Fransız ve alman öldürülmeli bu şekilde hedefte gözler dahada Müslümanlara cevrilmeli. Farklı mesheplerin mensupları öldürülmeli farklı dine bağlı kişiler yezidiler, aleviler vs.
Peşmerge ile Savaşılmalı nihayi hedef bu işte şimdi sözlerime çok dikkat edin lütfen.
Peşmerge yani PKK yani PYD bunlar ile Savaşılmalı, peşmergeye herkez destek olmalı Türkiye de hedefine ulaşamayan itibarsızlaşan PKK burada zafere ulaşıp itibar kazanmal dünyaca sevilmeli, Avrupadan, Amerikadan, israilden Peşmergeye Silah takviyesi verilmeli, Ağır Silahlar (Uçak Savar, Roket Atarlar, Özel Piyade Tüfekleri vs.) bunların hepsi dünya basınında yer almalı, silah takviyesi gözle görülür olmalı gizli olmamalıki oyuna kimse uyanmasın, ve asıl noktaya geliyoruz. Dağıtımlar ve silah sevkiyatları tamamen bittiğinde Amerika İŞİD Liderini saklandığı Yerde vurur ve öldürür bu şekilde İŞİD birkaç eylem daha yapsada kısa süre içinde unutulur.
Artık Türkiye nin karşısında ordusu ile topu ile Tankı ile Silahı ile kafa tutabilecek bir PKK vardır. Kendini toplarlayan, İŞİD terör örgütünü ortadan kaldırıp kendı teröristlik sıfatını unutturmuş bir PKK.
Toparladığı cephane ile adeta zenginliğini gösteren PKK bundan sonra Silahlarını Türkiye ye çevirecektir. Pkk ya destek veren Partiler artık devle ile teklifler sunacaktırlar, tehdit edecektirler, işbirliği istiyecektieler. Bunlara Millet olarak Devlet olaral Tek Yürek ve Tek Haykırış ile Hayır demeliyiz. Yeni Başbakanımızın ve yeni Cumhurbaşkanımızın arkasında durmalıyız ve gerekirse siper etmeliyiz kendimizi.
Şimdi Oyunı Anladınızmı?
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
- Ah VATANIM ahh!!!25 Kasım 2016 Cuma 19:16
- 15 Temmuz25 Ağustos 2016 Perşembe 15:30
- Darbe17 Ağustos 2016 Çarşamba 16:30
- TÜM GÜMÜŞHANE'YE TEŞEKKÜRLER12 Ağustos 2014 Salı 09:17
- EN SEVGİLİ, EY SEVGİLİ30 Nisan 2014 Çarşamba 19:07
- YENİ TAS, ESKİ HAMAM!14 Ocak 2014 Salı 21:52
- Türkiye’ye Yapılan Stratejik DARBE!25 Aralık 2013 Çarşamba 13:40
- DARBE TEHDİTLERİNE ARTIK “DUR!” DİYEN YOK MU?16 Aralık 2013 Pazartesi 10:52
- NEDEN TÜRKİYE?09 Aralık 2013 Pazartesi 20:49
SON 8 SEZONUN EN İYİSİ
GÜMÜŞ SERİYE DEVAM EDEMEDİ
YEMEKLERE TUZ KOYMAYIN
TORUL MALATYA ENGELİNİ AŞTI
CHP KÜRTÜN ADAYI BELLİ OLDU
GÜMÜŞ, SESSİZLİĞİNİ TEKİN ADAR’LA MI? BOZACAK
SÜVARİ GURUBUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
İLK YARI KÖTÜ BİTTİ
DUYARLI DAVRANIŞA TEŞEKKÜR
SAĞLIK- SEN DAYANIŞMA GECESİ
GÜMÜŞHANE'YE BAĞLANMAK İSTİYORLAR
BU ÇAM FARKLI BİR ÇAM
GÜMÜŞ 10 NUMARASINI BULDU
SOYDAŞ KİTABINI ANLATTI
GÜMÜŞ SEZONU AÇTI
GENÇ ÇİFTÇİ DOĞAL ÇİLEK ÜRETİMİNE BAŞLADI
OKUL MÜDÜRLERİ BİR ARAYA GELDİ
BEDELLİ ASKERLİK DETAYLARI
VURANDAN,VURDURANDAN ALLAH RAZI OLSUN
KAÇAN PKK’LILAR: “HER YERDE ASKER VAR, ÖLÜYORUZ”
- HASAN PİRSAYIN ERDOĞAN’IN ETRAFINDA DAHA ÇOK KENETLENMEK ZORUNDAYIZ
- İBRAHİM ÖZDEMİRCANBOLĞUL- 5
- Dr.Hüseyin BUDAKKORONA VİRUS SALGINI HANGİ AŞAMADA?
- İSMAİL HAYALÖĞRETMENİ ARAYAN ÇOCUK
- BEKİR BULUTOLAY’A VEDA ZAMANI
- EYÜPHAN ÖZYURTHASTANELERİMİZİ KENDİMİZ KURALIM
- YUSUF ORALKORONA BİYOLOJİK SALDIRI MI?
- SERHAT DOĞANKİMLİKSİZLİK ÜZERİNE BİR NOT
- YUSUF SADIKAv. Rafet Ataç Vakfı’ndan Gümüşhane’ye İki Önemli Kurum
- SELAMİ ÖKTEMZengin Olmak İster Misiniz?
- Mus'ab AtıcıŞİİRİN ÖNÜNDE İLİKLENEN CEKET
- Mevlüt ErginBOZUK EĞİTİM ALGIMIZ VE KARNE !
- ERTÜRK YAKUTSüleymaniye Kış Sporları Merkezi Bir Vali Daha Eskitti
- ACI KALEMHER ZAMAN GEMİCİNİN İSTEDİĞİ RÜZGAR ESMEZ ANCAK ONU TERKTE ETMEZ…
- Mehdi ÇoşkunYÜREK
- Behice KireçciALTIN ÖĞÜN : KAHVALTI
- ZÜBEYDE USTASİYAH HAVUÇ
- SİNAN UÇARKaya Başkan Yalnız Bırakıldı
- LÜTFİ KILIÇODA AİDAT BORÇLARINA YENİDEN YAPILANDIRMA FIRSATI
- MELİSA KARATAŞYILLARA MEYDAN OKUYUN
- Orhan ÜçelYÖNETMEK Mİ, İDARE ETMEK Mİ, YÖNETİCİ OLMAK MI?
- RASİM TAYLAN KARASUSKUN MİHENK TAŞI
- Hüseyin TurhanTERÖR BELASINA KARŞI SOMUT ÖNERİLER…
- Bekir CebeciMİLLİ SEFERBERLİK HÜKÜMETİ
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim