• BIST 9548.09
  • Altın 2496.893
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.5715
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 19 °C

Başkan Çimen’den Kurtuluş Günü Mesajı

14.02.2020 10:56
Başkan Çimen’den Kurtuluş Günü Mesajı
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, Türk milletinin tarihinin şanlı zaferlerle dolu olduğunu kaydederek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz adına 2020 yılı afetlerle başladı. Buradan Elazığ ve Malatya depremi ile Vandaki çığ felaketinde hayatını kaybedenlerin yanı sıra  bu vatan uğruna canlarını hiçe sayan kahramanlarımıza Allahtan Rahmet, gazi ve yaralılara acil şifalar diliyorum.

            Bugün, güzel Gümüşhane’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yıl dönümünü idrak ediyoruz. Bu gururu bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kurtuluşumuz hepimize kutlu olsun.  Bu topraklar, bu vatan düşmanlarımız tarafından bizlere ikram edilmedi. Açlıkla yoksullukla buz gibi soğukla birlikte bizden katbekat güçlü düşmanla savaşarak bu toprakları vatan yapan atalarımıza böyle bir anmayı çok görmemeliyiz.

Kurtuluş törenleri milletimizin hafızasını tazelemek, o zorlukları yaşayan atalarımız için empati yapmak gibi çok hayati bir öneme sahiptir. Unutmamalıyız ki insan topluluklarını millet yapan en önemli değer ortak tarih bilincidir. Bu şuurun tazelenmesi ve kuvvetlendirilmesi için olmazsa olmazlardan biri geçmişi unutturmamaktır. Biliyorum ki bu şehir, altın kalpli insanların şehri daha güzel yarınlara, daha güzel tören ve şölenlere doğru yol almaktadır. İnanıyorum ki daha güzel günler bizi bekliyor. Bu vesileyle Gümüşhane’mizin kurtuluş bayramını gönlümün en coşkun heyecanlarıyla kutluyor hepinize sevgi saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim